Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy álltok az ilyen nevekkel:...

Hogy álltok az ilyen nevekkel: Janka, Blanka, Panka, Minka. Tetszenek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 20:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem elég idióta nevek. Csak kicseszés a gyerekkel. A Janka még annyira nem, de a többi szörnyű.
2012. ápr. 27. 22:45
 12/19 anonim ***** válasza:
25%

Csak tudjátok mit nem értek? Az a kérdés, hogy, HOGY ÁLLTOK AZ ILYEN NEVEKKEL? Leírom a SAJÁT véleményem és lepontoznak, mert azt merem írni, hogy nem tetszik. :D Pedig még oda is írtam, hogy bocsi, ha valakit megsértettem, pedig ezt sem kellett volna, hiszen ízlésben és politikában ne veszekedjen az ember...

De hát mindegy, sajnálom akinek ez a legnagyobb öröme az életben.

2012. ápr. 28. 10:29
 13/19 anonim ***** válasza:
18%

A lányom Janka:):) így adott,hogy szeretjük ezt a nevet,nekem ez nem tűnik olyan becézettnek,mint a Panka.

Blanka is tetszik,de egy Janka mellé tesónak már nem adnám. A másik kettő pedig nekem nem jön be:(:(

2012. ápr. 28. 13:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én nem szoktam lefelé pontozni, engem nem érdekel ez a pontozásos dolog. Véleményekre voltam kíváncsi, köszönöm aki válaszolt! Már le sem merem írni, hogy Nekem legjobban a Minka és a Janka tetszik. :)
2012. ápr. 28. 13:21
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
Janka, Blanka, szép nevek.
2012. máj. 5. 14:22
 16/19 anonim ***** válasza:
71%
Janka meg Blanka nem rosszak, de vannak náluk szebb nevek is, Panka inkább csak becenévnek jó, Minka... Ennek van egy ilyen kedves "dallamos csengése" , biztos,hogy különleges név, de inkább olyan becenév-félének tűnik nekem ez is, de szerintem még becézni se nagyon hívnám így a gyerekemet, nem csúnya név, csak olyan becenévszerű... Erre a Minkára gondolkoznom kellett, hogy mit írjak, mert az a csengése az tetszik:)
2012. máj. 8. 14:53
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Eszembe jutott tegnap Minkához valami:) Előző vagyok megint. Sz'al volt egy Minor nevű macskám, akinek Minkó volt az egyik beceneve. Ja meg anyakönyvezni így senkit se anyakönyveztetnék, mint Minka:P
2012. máj. 9. 10:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Én Panka vagyok! :D

És imádom. Semmi pénzért nem fogadnék el más nevet, mindig is imádtam!

Viszont másokon valamiért röhejesnek tűnik az én szememben. :D

Amúgy a Blanka és a Minka nem tetszik, a Janka szerintem jó. :)

2013. máj. 29. 21:17
 19/19 anonim válasza:

én is Panka vagyok:DDD

kiskoromban nem szerettem a nevem aztán szépen lassan hozzá szoktam és mára (24 évesen) tetszik:) nem értem az embereket hogy ez miért anniyra becézés.. attól hogy az Anna nevűeket is szokták úgy becézni attól még egy rendes név.. én ha valaki ismeretlennek mondom meg a nevem akkor mindig mondják hogy nagyon szép és tetszik nekik:)

a többiről a véleményem:

Janka: tőlem távol áll ez a név.. olyan visszataszító

NEM AZÉRT MONDTAM MERT NEM JÓ A HANGZÁSA VAGY CSÚNYA HANEM OLYAN "HIDEG" NÉV

Blanka: szerintem szép név.. van pár becézése (pl.: Blanki, Blani, Anka, Anki)

Minka: Ez pontosan nem tudom melyik névből jött de becenévnek egész jó.. normális névnek nem adnám:) Talán ha nagyon tetszik akkor Mirella vagy Mia vagy akár még Mariann is lehet:)

Én is terhes vagyok és nekem is kislányom lesz:) 2 név között vacilálok---> Izabella (Bellának becézném) vagy Letti:) nektek mi a véleményetek ezekről a nevekről?

2015. jan. 7. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!