Hogy álltok az ilyen nevekkel: Janka, Blanka, Panka, Minka. Tetszenek?
Csak tudjátok mit nem értek? Az a kérdés, hogy, HOGY ÁLLTOK AZ ILYEN NEVEKKEL? Leírom a SAJÁT véleményem és lepontoznak, mert azt merem írni, hogy nem tetszik. :D Pedig még oda is írtam, hogy bocsi, ha valakit megsértettem, pedig ezt sem kellett volna, hiszen ízlésben és politikában ne veszekedjen az ember...
De hát mindegy, sajnálom akinek ez a legnagyobb öröme az életben.
A lányom Janka:):) így adott,hogy szeretjük ezt a nevet,nekem ez nem tűnik olyan becézettnek,mint a Panka.
Blanka is tetszik,de egy Janka mellé tesónak már nem adnám. A másik kettő pedig nekem nem jön be:(:(
Én Panka vagyok! :D
És imádom. Semmi pénzért nem fogadnék el más nevet, mindig is imádtam!
Viszont másokon valamiért röhejesnek tűnik az én szememben. :D
Amúgy a Blanka és a Minka nem tetszik, a Janka szerintem jó. :)
én is Panka vagyok:DDD
kiskoromban nem szerettem a nevem aztán szépen lassan hozzá szoktam és mára (24 évesen) tetszik:) nem értem az embereket hogy ez miért anniyra becézés.. attól hogy az Anna nevűeket is szokták úgy becézni attól még egy rendes név.. én ha valaki ismeretlennek mondom meg a nevem akkor mindig mondják hogy nagyon szép és tetszik nekik:)
a többiről a véleményem:
Janka: tőlem távol áll ez a név.. olyan visszataszító
NEM AZÉRT MONDTAM MERT NEM JÓ A HANGZÁSA VAGY CSÚNYA HANEM OLYAN "HIDEG" NÉV
Blanka: szerintem szép név.. van pár becézése (pl.: Blanki, Blani, Anka, Anki)
Minka: Ez pontosan nem tudom melyik névből jött de becenévnek egész jó.. normális névnek nem adnám:) Talán ha nagyon tetszik akkor Mirella vagy Mia vagy akár még Mariann is lehet:)
Én is terhes vagyok és nekem is kislányom lesz:) 2 név között vacilálok---> Izabella (Bellának becézném) vagy Letti:) nektek mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!