4 hete volt abotuszom es ma vissza mentem az orvosomhoz mert ereztem h valami nincs rendbe, megalapitta hogy a magzat meg mindeg ott van! Elso utan kaptam antibiotikumos kezelest! Valoszinu h nagyon kicsi volt es nem latta? Mit tegyek?
Miért kaptál antibiotikumos kezelést?
Most hány hetes vagy?Mikor jött meg utoljára?
nekem nem volt abortuszom még, de itt azt olvastam, hogy onnantól, hogy elmész az orvoshoz, 2 hét mire eljutsz a műtétig. mert bizottság elé kell menni indokkal akik elbírálják, majd vizsgálatok, stb.
hogy sikerült elintézned egy hét alatt? egyáltalán csinálnak 3 hetes terhesen abortuszt??? még UH-al se lehet látni, hogy terhes a nő akkor hogyan?
bocs csak tényleg érdekel!
és még egy kérdés lemaradt. azért mentél vissza mert észrevetted, hogy valami nem stimmel.
de miért nem mentél vissza a kontrollra?
26-osnak mondom, h nem kell bizottság, ha egyből a védőnőhöz megy, ott van 3 nap gondolkodási idő, közben az orvossal lehet beszélni, simán egy hét alatt megvan minden.
Nekem nemrég volt, és értem, h miről beszél a kérdező, van már egy fiam, egyelőre neki mindent meg tudunk adni, de nagyon kétséges volt a dolog két gyerekkel.
Nem volt egyszerű a döntés, de meghoztuk, előtte sosem gondoltam volna, h valaha abortuszom lesz.
Akik elítélik a döntését a kérdezőnek, még sosem voltak ilyen helyzetben, kívülről nagyon egyszerű ítélkezni, de nem nekik kell eltartani a gyereket, szóval azt gondolom, h mindenki tudja, h hol vannak a határai, és senki nem jószántából, dalolva megy abortuszra.
A kérdezőnek, nagyon sajnálom, h ilyen történt vele, de ha nálam ez lenne, bizony gondolkodóba esnék, h mégis megtartanám, nem tudnám még egyszer végigcsinálni.
Ez a gyerek nagyon akar élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!