Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Úszógumi nyárra, de mekkora...

Úszógumi nyárra, de mekkora és milyen?

Figyelt kérdés
Kislányom júniusban lesz 2 éves, most 85 cm és 11,5 kg. Még soha nem voltunk vele strandon , sőt semmiféle vízi létesítményben sem. Szeretnék érdeklődni, tanácsot kérni tapasztalt anyukáktól, hogy egy ekkora gyereknek milyen úszógumit érdemes venni?? beleülős, karúszós, vagy már sima karikát?? Nem szeretnék feleslegesen pénzt kidobni rá, hátha nem tetszik neki vagy már kicsi stb...
2012. ápr. 27. 09:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Olyat vegyetek, amibe van pici ülés is, és lelóg a lába. Sokat láttam nyáron olyan nagy sárga kerek úszógumit,van benne lábtartó,bele lehet ültetni a picit, és közben tologatod a vízben.

Nekünk kishajónk volt, ami jóval kisebb volt ennél a sárgánál, de már fogni kellett mert ki-ki billent.

A sima úszógumiból egy az egyben kiesett. Nem éreztem biztonságosnak abszolút, a karúszó egymagában kevés, azt úgy érdemes ha van alatta még egy pici méretű úszógumi, de nekünk tavaly (akkor volt 20 hónapos) a karúszó, még a legkisebb méretű is leesett a kis karjáról.

Szerintem egy stabil beleülőst válasszatok mindenképpen!

Ilyesmire gondoltam, csak nagyobb méretben:

[link]

[link]

Vagy válaszd a legkisebb méretű úszógumit, és a legkisebb karúszót!

2012. ápr. 27. 13:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, én is ilyesmikre gondoltam. vagy a köralakú beülősre vagy valami figurásra.
2012. ápr. 28. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!