Elektromos mellszívót? Vagy kézit?
Avent kezim es medela elektromos is volt.
Az a baj h elore nem tudhatod hogy mennyit es mire fogod hasznalni...
Ha sok tejed lesz es leado is leszel esetleg, vagy csak cuminol etetnel anyatejjel barmi miatt amire elore nem terez, akkor az elektromos jobb lenne.
Ha csak azert fejsz, hogy beinduljon jobban a tej, vagy legyen fagyasztoban, akkor a kezi is eleg.
Nekem vegul tejbeindulas miatt kellett fejnem, erre jobb volt a kezi, mert akkor fejtem amikor a kicsi aludt, a lakasunk apro volt es amugy is idegesitett az elektromos zugasa. Par hetig hasznaltam ezt is csupan, a masikat kb ujszeruen elpakoltam es jol jott par honap mulva ajandeknak a testveremnek. De egyebkent meg felesleges penzkidobas lett volna.
Amugy en meg a tommee tippee kezirol hallottam nagyon jokat.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat szerintem az lesz, hogy veszek valami olcsóbba, egyszerűt és majd menet közben látom lesz-e nagyobb teljesítményre szükségem.
Erre gondoltam
Szia! Én elektromosat béreltem anno, teljesen jó volt, olyan, amilyen a kórházban is volt. Mondjuk nem használtam évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!