Melyiket válasszuk? Nektek melyik tetszik?
Szóval párom és én hamarosan három gyermek szülei leszünk.
Két gyermekünknél hamar ment a névválasztás,viszont a harmadik kifogott rajtunk.
Ezek közül a nevek közül választanánk,a Bajnok vezetéknévhez:Bulcsú,Nátán,Boján,Ármin,esetleg Patrik.
Tíz éves fiúnkat Márknak,négy éves lányunkat Emíliának(Mimi) hívják.
Nektek mi a véleményetek?
Orsi&Tomi
Nekem Bulcsú a fiam, szóval leginkább az tetszik:) Esetleg még az Ármin.
Az Emília is egyik kedvencem!
Bocsánat! Ezt jól beolvastam! :)
De azért még nem kellett volna leszólni, lefikázni a szellemi képességeimet!
Ebben az esetben a Patrikot választanám.
Nekem az általad írtak közül a Bajnok vezetéknévhez a Bulcsú hangzik legjobban, de a Boján és az Ármin is passzol hozzá szerintem, és nekem személy szerint tetszenek is ezek a keresztnevek.
Bajnok Patrik - nekem ez nem hangzik olyan jól, ill. Patrikról meg mindig az a mesefigura jut eszembe, Spongyabob barátja, a tengeri csillag.
Nátán nem tetszik.
Esetleg még azt nézzétek meg, ha ez szempont, hogy a névnap és a szülinap ne essenek nagyon közel egymáshoz. Nekem pl. egymás utáni napon van a név-és a szülinapom, és gyerekként ezt nem szerettem, mindig egybe "letudták" a kettőt.
Legjobban a Bajnok Bulcsú hangzik szerintem.
Tetszik még a Nátán és az Ármin.
A Patrik nevet nem szeretem, bár nem hangzik rosszul, a Boján pedig szerintem nagyon nem hangzik jól a családnévvel.
A név választásban talán segít, ha utána olvastok a jelentésüknek is, és hogy kik viselték, viselik az adott nevet. Nekem ez is segít egy név megitélésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!