Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyiket válasszuk? Nektek...

Orsi&Tomi kérdése:

Melyiket válasszuk? Nektek melyik tetszik?

Figyelt kérdés

Szóval párom és én hamarosan három gyermek szülei leszünk.

Két gyermekünknél hamar ment a névválasztás,viszont a harmadik kifogott rajtunk.

Ezek közül a nevek közül választanánk,a Bajnok vezetéknévhez:Bulcsú,Nátán,Boján,Ármin,esetleg Patrik.

Tíz éves fiúnkat Márknak,négy éves lányunkat Emíliának(Mimi) hívják.

Nektek mi a véleményetek?

Orsi&Tomi

2012. ápr. 23. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem Bulcsú a fiam, szóval leginkább az tetszik:) Esetleg még az Ármin.

Az Emília is egyik kedvencem!

2012. ápr. 24. 05:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Bocsánat! Ezt jól beolvastam! :)

De azért még nem kellett volna leszólni, lefikázni a szellemi képességeimet!

Ebben az esetben a Patrikot választanám.

2012. ápr. 24. 06:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Én a Patrikot választanám,nagyon szép név ha fiam lett volna én is patriknak hívnám :)de lányom lett így Hannának hívják
2012. ápr. 24. 07:43
 14/15 anonim ***** válasza:
39%

Nekem az általad írtak közül a Bajnok vezetéknévhez a Bulcsú hangzik legjobban, de a Boján és az Ármin is passzol hozzá szerintem, és nekem személy szerint tetszenek is ezek a keresztnevek.

Bajnok Patrik - nekem ez nem hangzik olyan jól, ill. Patrikról meg mindig az a mesefigura jut eszembe, Spongyabob barátja, a tengeri csillag.

Nátán nem tetszik.

Esetleg még azt nézzétek meg, ha ez szempont, hogy a névnap és a szülinap ne essenek nagyon közel egymáshoz. Nekem pl. egymás utáni napon van a név-és a szülinapom, és gyerekként ezt nem szerettem, mindig egybe "letudták" a kettőt.

2012. ápr. 24. 10:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Legjobban a Bajnok Bulcsú hangzik szerintem.

Tetszik még a Nátán és az Ármin.

A Patrik nevet nem szeretem, bár nem hangzik rosszul, a Boján pedig szerintem nagyon nem hangzik jól a családnévvel.

A név választásban talán segít, ha utána olvastok a jelentésüknek is, és hogy kik viselték, viselik az adott nevet. Nekem ez is segít egy név megitélésében.

2012. ápr. 28. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!