Te mit szólnál, ha meglátnád a frissen mosott ruhákon, hogy tele van kismillió apró, fél centis haj és szőrszálakkal?
A férjem hajnyíróval vágta a szakállát és a haját, és azt a trikót, ami rajta volt és csupa hajas lett, beledobta a szennyes tárolóba, én nem vettem észre rajta a hajakat és összemostam a gyerekek fehér alsóneműjével és gyönyörű fehér ruháival:( minden ruha csupa haj:(
Még a férjem volt felháborodva, hogy szóvá tettem, miért tette a szennyesbe...nincs ennyi esze?
Hú de nagy probléma :-D
Megértem a férjedet... pedig feleség vagyok 3 gyerekkel
Agyvérzést kapnék. Veszekednék vele, mert egy nagy gyerek, és ne adjon nekem pluszmunkát, és ebben a pillanatban rájönnék, hogy nem is nekem adott, hanem magának, leültetném a kertben, kosárba az összes ruhát, kefe a kézbe és kefélejed apukám.
Persze dohognék...mert ilyen vagyok. Sárkány.
Tuti, hogy kiakadnék, szólnék is neki, hogy többet ne így csinálja, és biztos vagyok benne, hogy nem tenné többet. Főleg ha meglátná, mi lett a kisruhákkal.
Nálunk is használ a férjem hajnyírót a szakállához, de mindig félmeztelenül csinálja és a mézmosó felett. Azt meg leöblíti és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!