Anyukák, akik nem szeretitek a párotokat már, hogy élitek túl a mindennapokat? Csalódtam a páromban, nem segít semmit, nem ad haza megfelelő pénzt, mert egy lúzer és csak az én örökségemet költjük. Mindenben csak magamra számíthatok.
Hát én nem tartom el, ő jobban áll fizetésileg, de a gyedemből szűkösen megélek a gyerekekkel. Persze a nagyobb dolgok megvásárlásában osztozunk. Pld gyerekszekrénysor és hasonlók, de a kaját, pelust, tápszert, mindent én veszek. Ami több, mint a csp. De nem szólok, mert ha elmegy, majd még az lenne, hogy ő tartott el minket:-) Jövő hónapban megyek vissza dolgozni, akkor jobb lesz anyagilag.
Igen, gáz, és nem is nevezem az ilyet férfinak. A gyerekeim apját sem.
És igen, én is gyáva vagyok:-(
Abszolút megértelek, hogy nem akarod őket szétválasztani és ha elválnátok, úgyis megpróbálná ellened hangolni a kislányotokat. És valljuk be, egy két éves kislányt nagyon könnyű befolyásolni.
Nagyon sokan panaszkodnak, hogy nem tudják a férjüket otthagyni az anyagiak miatt és ezért tűrnek.
Mi lenne, ha mondjuk azt mondanád neki, hogy az örökséget lekötötted, nem tudsz X ideig hozzáférni. Ő a férjed, tied a lakás, ha ki kell fizetni a csekkeket, álljon oda ő is.
Amúgy ha már nem nézel rá férfiként, gondolom a szex sem megy. Ezt ő is észreveszi, tudja jól ő is, hogy megváltoztak a dolgok, lehet pont ezért édesgeti magához a lányotokat.
Úgy gondolom, ha városban éltek, keress munkát vagy menj vissza dolgozni, a kicsit add be bölcsibe, így talán kevesebbet lesznek együtt, te sem látod annyit a férjed. Ne foglalkozz vele, emberként és ne férfiként bánj vele.
Sokkal könnyebb lenne, ha le tudnád magad foglalni pl munkával, kevesebbet gondolnál erre a dologra, mert így nagyon gyorsan felőröl a dolog.
Meg gondolom védekezel rendesen és nem akarsz második babát tőle. Ő szeretne? Mi erről a véleménye?
26hkm
Köszönöm szépen a válaszokat! Elvileg ősszel megyek vissza dolgozni, de szívesen itthon maradnék a kicsivel 3 évig, mert nekem biztos nem lesz másik gyermekem már (elég "idős" vagyok, késői baba). Tényleg mindenem ez a kislány, talán azért is, mert nagyon későn lett. Ha Vele vagyok, nem jár annyit az agyam, csak az estéktől és a hétvégéktől rettegek. Ráadásul megszakad a szívem, ahogy látom Őket együtt bolondozni.... Tudom, hogy lépnem kellene, de összetöröm a kicsi lelkét is, ezért nem merek. Várom a csodát, hogy talán újra beleszeretek, vagy talál vkit és lelép... De a lányunk miatt persze ez sem lenne jó megoldás, Neki így is nagyon fájna és így is elvinné hétvégén, amit igazán nem akarok.
Össze kell magam szedni lelkileg és fizikailag is, csak nem tudom, hogyan. :( Csinálom a dolgomat gépiesen, főzök, mososk, takarítók, füvet nyírok, de néha ott tartok, hogy tálalni és mosogatni sincs kedvem a párom után, mert mégis mire fel? Ki vagyok én, a cselédje? Nehéz.
Te boldogtalan vagy, a gyereket hazugságban nevelitek, de előbb-utóbb úgyis rá fog jönni magától is, és akkor még rosszabb lesz, mert megutálhatja a szüleit, közben meg az örökséget jól elköltitek.
Neked van választásod, és te ezt választottad. De még nem késő lépni. Mi volt a célod a kérdéseddel? Csak egy jót panaszkodni vagy esetleg gondolkozol valami érdemi változáson?
Azt megértem, hogy amíg gyesen vagy, nem nagyon akarsz/tudsz ugrálni, de ha dolgozol, meg tudnád tenni, hogy végre a magad ura légy. Azzal áltatod magad, hogy milyen jót teszel most a gyerekeddel, pedig szerintem pont nem...
Egy azért nem tetszik ebben a történetben. Ha szereted a gyermekedet, nem örülhetsz annak, ha még hétvégékre sem láthatja az apját. Elvileg miatta nem válsz el, hogy ne szakadjon el a papájától, de közben meg megenne a fene, ha az apjával szoros viszony alakulna ki. Ezt nem értem.
Miért érzed azt, hogy ellened nevelné bárki is? Miért baj az, ha a nagyi kényezteti egy kicsit?
Egyébként pedig a gyermekeid most is tisztában van vele, hogy valami anyu és apu között nem stimmel, és hogy boldogtalanság és feszültség veszi körül. Nem a szavakból jön rá, egyszerűen érzi. Úgyhogy egy nagy önbecsapásnak tűnik ez az egész részedről. Jobb, ha az örömöt keresed az életedben. S ha ez otthon nincs jelen, akkor keresd máshol a te és a saját gyermeked érdekében!
A luzer fogalmával könnyen dobálózol!
Miért történt meg ez velem? Tedd fel a
kérdést magadnak! Aztán õszintén felelj
rá! Ne úgy,hogy csak magadat ostorozod!
De ne csak a férjedet! Ha végigmész az éle
teteken megtalálod a megoldást!
Anélkül,hogy a siratóasszonyokat olvasgat
nád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!