Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Müller-ben nem jársz véletlenül?

Müller-ben nem jársz véletlenül?

Figyelt kérdés
Textilpelenkák árát szeretném megtudni. Nagy szívességet tenne, aki megírná.
2012. ápr. 20. 10:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Már itt is vagyok :)

2 fajta volt itt:

-Baby Bruin, ez amit mindenhol kapsz szerintem, csak 8db-os volt belőle, 2490.-

-A másik jobbnak tűnt nekem, de hát nagyon nehéz, mert kicsire össze volt hajtva, így nem tudtam megítélni igazán, és ki sem tudod bontani amúgy hogy megfogd:

Curatex, 3 db-os, 1290.-

Egyikből sem volt darabra, és nem is tudták megmondani, hogy ha lenne, akkor mennyi lenne, amit nagyon furcsállok azért, mikor minden benne van a számítógépbe..nem voltak vmi segítőkészek, na, mindegy...:-/

remélem találsz vmi jót, ez ha messze vagy a Müllertől, akkor nem nagyon éri meg sztem, mert ennyiért bárhol kapsz...

Jó egészséget, és minden jót kívánok Nektek! :-)

szió

2012. máj. 8. 13:17
 12/14 A kérdező kommentje:

Igazán köszönöm :)

Baby Bruin az kicsi, a másik lenne inkább a jó. Kicsit tényleg drága, de ha jó minőség, akkor végül is, meggondolandó. El fogok menni megnézni, mindenképp segítettél, mert ha nem lett volna, vagy nem olyan, akkor nem is mennék, de így van értelme

2012. máj. 8. 14:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Azt meg még külön köszönöm, hogy még kérdezősködtél is miattam.
2012. máj. 8. 14:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! szia
2012. máj. 9. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!