Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet hogy oltári nagy baromsá...

Lehet hogy oltári nagy baromságot kérdezek a teherbeeséssel kapcsolatban, de azért elolvasod?

Figyelt kérdés

Manapság egyáltalán nem ritka, hogy a teherbe-esni akaró nő nézi a peteérését, aztán megveszi a szuper tesztet, ami már azelőtt megmutatja, hogy terhes, hogy vége lenne a ciklusának, és ha 1-2 napig nem jön meg, akkor már megy is orvoshoz.Persze nem látnak semmit, de ha az elkövetkező 1-2 napban elkezdene barnáni, akkor egyből kapna hormont, hogy megmaradjon a baba.

ez persze nagyon jó,hiszen elég sokan vannak, akik sokat árnak a babára,így persze, hogy ezt a lehetőséget kihasználják.

Viszont nekem mikor vetélésem volt elmentem magán dokihoz, aki azt mondta, hogy nagyon gyakori, hogy elmegy a baba korán,és ez nem feltétlen jelent rosszat,hiszen lehet, hogy nem lenne életképes, azért sem tudott rendesen beágyazódni,vagy megtapadni.

Mi a véleményetek erről?

2012. ápr. 19. 13:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
na jó, kezd kicsit elfajulni a dolog....eszembe sem jutna a felett ítélkezni, hogy kinek kéne megszületni, kinek nem, csak feltettem egy kérdést....
2012. ápr. 19. 14:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Normális orvos szívhang előtt nem ír fel hormontablettát. tapasztalat.7. héten írják fel először.
2012. ápr. 19. 14:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem ítélkezni akartam, félre ne érts. Csak arra gondolok, hogy mindenkinek szíve joga akár már a 4. héten is bemenni a kórházba, ha van egy pozitív tesztje. Az első babámmal én is kb 8-9 hetes terhes voltam, amikor először látott nőgyógyász. Lehet, hogy előtte is, utána is volt olyan megtermékenyült petesejt, ami nem tapadt meg. Ha egyébként semmi terhességi tünet, csak mondjuk 2-3 napot késik, de aztán megjön, akkor valószínűleg én sem mennék egyből orvoshoz. De! Nem ítélem el azokat, akik megteszik. El sem tudod képzelni milyen érzés évekig várni egy babára. És -ezt most nem rosszindulatból írom, senki ne vegye magára légy szíves- szerintem az, aki úgy ítélkezik ezek felett a nők felett, hogy hamar összejött a gyereke, az szerencsére nem tudja, min ment már keresztül az a másik nő.

És még csak annyit, hogy inkább 6-7 év a gyermekemmel, aztán haljak meg rákban, mint hogy éljek 100 évig, de gyermek nélkül.

7-es voltam

2012. ápr. 19. 15:30
 14/14 anonim ***** válasza:

De mi van akkor,ha nem jó orvoshoz megy az ember?

Nekem a 2. vetélésem történt úgy,hogy barnázgattam,tudtam a fogantatás napját,mégis én voltam a hülye,hogy dokihoz mentem,amikor barnáztam,mert "Ugyan már,az első hetekben előfordul!" és "Ne emeljen!" 7+3 hetes voltam akkor. A baba még az nap elment. Akkor már volt 2 gyermekem,de akkor sem szerettem volna még egyszer átélni azt a borzalmat,amit a 2. gyermekünk fogantatása előtt már átéltem! Ezért amikor a Harmadik lányunk megfogant,és pozitív lett a teszt,azonnal rohantam egy másik orvoshoz,aki nagyon rendes volt. Elmeséltem hogy volt már vetélésem,ezért siettem hozzá a nem várt utáni 2. napon. Ő tök normális volt,elmondta,hogy szerinte mit kellene csinálni,de nem írt ki semmit. Mint még soha senkinek,úgy követtem minden szavát! :-)

Most ott hasal a földön a 7 hónapos lurkóm :-)

Ezzel arra akarok kilyukadni,hogy nem baj,ha ideje korán elmennek a nőgyógyászhoz,de amíg nem látja jelét annak a doki,hogy baj van,addig nem kellene semmit kiírnia. A kismamáknak pedig nagyon kell figyelniük magukra! -ezzel nem azt mondom,hogy minden apró dolog miatt irány azonnal az ügyelet,csak azért ha pecsételni kezd,ne adja isten,vérezni,akkor spuri!

2012. ápr. 19. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!