Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után ki mennyi idővel...

Szülés után ki mennyi idővel és hogy adta le ami rajta maradt és meddig tartott?

Figyelt kérdés
10kg+ maradt hogy adhatnám le? 6 hét telt el azóta
2012. ápr. 19. 00:18
 1/6 anonim ***** válasza:
18-at hiztam, a korhazbol +10-zel jottem ki. Egy honap alatt lement, de "lotyi" voltam. A szoptatas befejezese utan (6 honap) nagyon lefogytam. Most 50 kilosan csinosabb vagyok, mint lanykoromban.
2012. ápr. 19. 07:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem alkat kérdése is, hogy kinek hogy sikerül. Én semmit nem tettem. 77 kg-val mentem szülni, utána nem is mértem magam, csak szoptattam és fél év múlva már 58 kg voltam (a terhességet 64 kg-val kezdtem). Pedig rengeteg édességet ettem és főleg éjszaka tudtam normálisan vacsizni, ha a babám már aludt. Szerintem a rengeteg szoptatás és a sokszor kevés ennivaló miatt is fogytam, de mozgás, torna semmi nem volt.
2012. ápr. 19. 08:50
 3/6 anonim ***** válasza:

6 hete szültél?? Hát én ekkor még örültem hogy élek és mondjuk tudok aludni vagy pihenni vagy utolérni magam. (3 gyerkőc van) szóval ezt arra írom hogy sportoláshoz semmi humorom nem volt még nem beszélve róla hogy féltettem a tejem.

Sajnos nekem mindig kevesebb lett ha diétázni kezdtem. Én mindhárom bébivel akkor kezdtem bele az odafigyelős evésre és sportra (első gyerekemmel kismama tornával majd változz vissza dvd-vel kezdtem majd rendes aerobic dvd-vel, de azért egy brutál Rubint Rékát sose tudtam végig csinálni).

A második babámnál saját tornagyakorlatokat csináltam meg pilatest, most a harmadik után futni kezdtem. Imádom, nagyon jó, tökre kikapcsol, Nem is a fogyás miatt megyek már, hanem a kikapcsolódás miatt.

Tehát én úgy 6 hónapos korukban kezdtem neki jobban a dolgoknak (amikortól már kóstolgattak más ételt is és nem féltettem már annyira a tejet) és olyan 4-5 hónap alatt lementek a plusz kilók. Nem is törekedtem gyorsabbra mert kínozni nem akartam-akarom magam.

Most decemberben volt 6 hónapos a legkisebbem, akkor kezdtem a fogyózást, és a mozgást és ma 14 kilóval vagyok kevesebb. Még mindig nem tetszik amit látok, de nyárra már remélem jó lesz. Most vagyok 68 kiló (177 cm).

2012. ápr. 19. 08:53
 4/6 anonim ***** válasza:

a 3. vagyok igen ezt nem írtam, hogy van aki semmit se csinál látszólag és mégis magától lemennek a kilók. Barátnőm is szoptatott és neki csak úgy gurultak le a kilók. Evett pedig rendesen (jó nyilván nem mértéktelenül, de édességet evett sört ivott néha a tej miatt alkoholmentest persze stb.) És olyan 5 hónapos volt a lánya mikor már jóval kevesebb kiló volt mint teherbeesés előtt!!! Úgyhogy ilyen is van.

Én sajnos nem vagyok ennyire szerencsés:)

2012. ápr. 19. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:
2 éve szültem, még mindig rajtam van a fele hízás, azaz 15 kg :P
2012. ápr. 19. 10:06
 6/6 porcukormókus ***** válasza:

17kg-t híztam összesen, passz, hogy ebből mennyi volt a víz rajtam, de volt rendesen. Kb. fél év alatt lettem újra 55kiló. Ezt csak a szerencsés alkatomnak köszönhetem, nem fogyóztam vagy sportoltam.

Persze épphogy elkezdtem örülni, hogy rámjönnek a régi a cuccaim, újra terhes lettem, de mostmár azért próbálok odafigyelni, hogy mikor mit eszem, meg elkezdtem itthon tornázgatni is, több-kevesebb sikerrel.. Félóra RubintRékába bele akarok pusztulni, szóval kilóban jól állok, de ettől még puhos vagyok, na! :))

Egyébként sokan mondják, hogy a szoptatással lehet fogyni, de nekem az nem jött be, mert eleinte kőkemény szénhidrát éhségem volt, és nagyon sokat ettem. Aztán helyreállt ez is valahogy, utána szépen elindultak a kilók.

10kg szerintem nem olyan sok, szépen le fog az menni, csak legyél türelmes! :)

Üdv: 17hkm :)

2012. ápr. 19. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!