Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy igy jött meg?

Normális, hogy igy jött meg?

Figyelt kérdés
14 hete,hogy szültem,de már harmadszorra jött meg a menszeszem.10,12 hetesen és most.Másnak is volt igy?Tudom,hogy idő kell mire minmden visszatér a régi kerékvágásba,de ez nem tulzás egy kicsit?
2009. jún. 19. 23:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ez menstruáció lenne! Már csak azért is mondom, mert én hasonló cipőben járok! Én 5 hónapja szültem és elég sokáig, kb 10 hétig véreztem (de engem a szülés után megkapartak, mert töredezetten vált le a méhlepény)! Nagy nehezen elállt a vérzés, de azóta is hetente 1-2 napig vérezgetek! Én azóta járok orvoshoz vele, és most jutottak el odáig, hogy ez valószínűleg hormonális eredetű! Most várom a hormonvizsgálat eredményét! Szerintem menj el vele dokihoz!
2009. jún. 20. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
szia nekem szülés után 2hónappal jött meg 1x azóta van hogy 32-35-de akár 40 naponta.tehát ez sem rendszeres.Szerintem el kéne menned dokihoz...ő meg tudná mondani hogy ez normális e így.ja esetleg ha fogamzásgátlót szedsz,akkor is lehet attól is
2009. jún. 20. 14:09
 3/4 anonim válasza:
Szia!Szedsz fogamzásgátlót?Mert én igen és azt mondta a doki,hogy attól hogy szedem és szoptatok is úgyanúgy megjöhet.Sőt még rendszertelen is lehet.Nekem az elmúlt másfél hónapban kb kéthetente jön meg.Ja és még azt mondta a dokim,ha megunom hogy gyakoribb csak hagyjam abba a gyógyszert.
2009. jún. 20. 14:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,felhívom a dokimat.

Azalea fogamzásgátlót szedek és szoptatok is.

Azért gondolom,hogy menstruáció mert ugyanúgy jött meg mint régen,derékfájás,görcsök,csokifalás:) és 4-5 napig tart.

2009. jún. 20. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!