Ajánlanátok magánorvost Székesfehérváron?
Sziasztok! Tudom, hogy nem ebbe a kategóriába kéne írnom a kérdésemet, de az Egészség rovat: Nők egészségében senki se válaszolt rá. Szóval a kérdésem a következő Székesfehérváron tudnátok ajánlani egy megbízható, jó és viszonylag olcsó nőgyógyászt? Eddig az sztk-okhoz jártam, de nem sikerült megszüntetni a problémámat, immár 4. hónapja (nem olyan vészes a bajom, jó formán "csak" állandó viszketésből meg néha petefészek szúrkálásból áll). Komolyan elgondolkoztam rajta, hogy érdemesebb lenne elmenni egy magánrendelésre, mert az sztk-ban elég hanyagok voltak. Berzsenyi Tibornál voltam egyszer, de mikor vissza kellett mennem, épp nem tudott ott lenni. Elsősorban ő érdekelne meg a Kalamász Nikolett. Egyáltalán mennyit kell kb fizetni egy általános vizsgálaton, ahol vesznek le kenetet? És hogy működik egy vizsgálat ott?
Köszönöm a válaszokat!
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!