Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyermekvédelmi kedvezmény...

Gyermekvédelmi kedvezmény meghosszabítása?

Figyelt kérdés

Most kell újra igénylenem. Eddig egyedülállóként voltam nyílvántartva egy családis kereset mellett.

Most viszont minimálbérre vagyok bejelentve kismama vagyok,látszik már nagyon a hasam,hazudhatom azt hogy egyedülálló vagyok újra? mert a 2.gyerekm apja nincs bejelentve arra a címre.

2012. ápr. 12. 22:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem őszintén mindegy, hogy ki mit csinál, de azért hencegni azzal, hogy mennyire ügyesen csal, hazudik valaki... hát komolyan el se hiszem, hogy ilyen emberek vannak. és te tényleg erre vagy büszke :S
2012. ápr. 13. 10:45
 12/12 anonim ***** válasza:
de neked kell hónapról hónapra bemenned a polgármesteri hivatalban megigényelni a segélyt és a vak is észre fogja venni hogy nő a hasad.
2012. ápr. 13. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!