Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak a sportmániás...

Mit csináljak a sportmániás gyerekemmel?

Figyelt kérdés
A lányom 16 éves, 10 éve kézilabdázik a Győri Audi Eto KC utánpótlás kézilabdacsapatába, és egyszerűen imádja. Hazajön az iskolából megtanul fél óra alatt. (4es 5ös tanuló) ezzel nem is lenne baj, de utána elmegy futni, majd elmegy edzésre és utána még a barátnőivel elmegy konditerembe. Azt mondta, hogy a sportnak szentelte az életét. Mit csináljak vele?
2012. ápr. 12. 22:25
 1/9 Panda Péter válasza:
100%
azt ne mondd, hogy jobban örülnél neki ha céltalanul bolyongna az életben meg szétfüvezné/piázná az agyát...
2012. ápr. 12. 22:26
 2/9 anonim válasza:
Hogy érted?
2012. ápr. 12. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit rossz témakör ez, de nem értem a problémádat...

Inkább bulizzon éjjel-nappal, igya magát betonrészegre, és kavarjon fűvel-fával?? O.o

Élvezi amit csinál és jó is benne... Neked örülnöd kéne bakker, hogy boldog.

21L

2012. ápr. 12. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jó a kérdés csak egyáltalán nem illik ide. Mond te hová néztél??
2012. ápr. 12. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:
o.O
2012. ápr. 12. 22:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát aki választ akar kapni annak ebbe a témakörbe kell írnia :D

Egyébként szerintem inkább örülj neki, hogy ilyen a lányod. Jó tanuló, és még egészséges is. Nagyobb probléma lenne, ha egész nap csak a számító gép előtt gubbasztana és még napfény is alig érné, vagy állandóan bulizni járna a cupcsi barátnőivel (ami ugyebár piával cigivel vagy akár drogokkal is járhat) Szerintem a lányod a lehető legjobb megszállottságot választotta.

2012. ápr. 12. 22:44
 7/9 anonim válasza:
Örülj neki! Valószínűleg egészséges lesz a lányod és boldogabb is mivel a sportos testével bármelyik kiszemelt fiút megkaphatja majd! A sportból még meg is tud majd élni ekkora elhivatottsággal!
2012. ápr. 13. 00:15
 8/9 anonim válasza:

[link]

Egy lány aki normális, egészséges életet él, van célja és létezik olyan sülő akinek ez nem tetszik, ész meg áll komolyan...

2012. ápr. 13. 00:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, hogy hülye, és ha valami értelmeset akar csinálni találjon egy jó férjt!

Hogy lehet 16 évesen ennyire értelmetlen?

Én 14 évesen diktátor akartam lenni, azóta képzem magam :)

2012. ápr. 29. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!