Ha elutaztok messzebbre mit tesztek a bébihordozóba, autósülésbe, hogy ne izzadjon be hátul a Pici?
A hétvégén voltunk a Fertő-tavon, tőlünk egy órára van, de annyira beizzadt a kislányom feje és háta mögött, pedig még frottir törölközőt is tettem mögéje:( Milyen megoldásokat tudnátok javasolni? Főleg, ha a Balcsira megyünk. (Egy picit más: estleg a Balcsin jó helyet tudtok? Gondolok itt ingyen strand, és szép környezetre, "olcsó"(kinek mi az olcsó) büfé stb... )
Köszönöm előre is!
Eszti
Szia!
Én is ezzel a problémával küzdök,de a hordozót így is,úgy is használnunk kell,ha megyünk valahová.Szerintem törölközőt ne tegyél bele,mert az még plusszban melegíti a kis hátát.Próbáld ki a sima pelust aláteríteni(egy rétegben).Nekünk még ez a megoldás vált be a legjobban.
Balcsira mi Keszthelyre szoktunk menni(még baba nélkül),a városi strand ugyan nem ingyenes,de csak pár száz ft a belépő.Illetve a kajáldák árai is elfogadhatóak.
Remélem valamit tudtam segíteni!
Kata(4 hetes kislány anyucija)
Szia Kata!
Köszönöm szépen a válaszodat!
Gratulálok a Picihez:D
További szép napot!
5 hós anyuka:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!