Hány része van a Suttogónak? Van más könyv is amit Tracy Hogg írt gyereknevelés témában?
Figyelt kérdés
Írta itt valaki korábban a kérdést, hogy "olvasta valaki a suttogó 1-2-3at?" .
Én úgy tudtam csak két része van.
2012. ápr. 10. 21:49
1/4 anonim válasza:
Én olvastam mindet. A harmadik rész az első kettő összevonva, kissé máshogy leírva. Már bánom, hogy megvettem. Az első kettőben volt hasznos infó, de ne vedd vérkomolyan. Vedd ki belőle, aminek hasznát lehet venni.
2/4 anonim válasza:
Sajnos nincs és nem is lesz,mert már meghalt :(
3/4 anonim válasza:
Van harmadik, itt van a könyvespolcomon, csak az az első kettőből van összerakva.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igen,tudom,hogy már meghalt.
Azt hittem a harmadik valami újdonsággal szolgál, de akkor ezek szerint nem érdemes megvenni.
Az elsőt olvastam.
Tulajdonképpen én sok sok hasznos info van benne, nekem popnt a lényege , a 4É módszer használhatatlan az életmódunból adódóan, de azon kívül sok használható volt benne.
Köszi még egyszer a válaszokat!
2012. ápr. 11. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!