Tényleg behozzák törvénybe a verést? Meddig mehetnek majd el? És mikortól lesz hatályban a törvény?
Szerintem nem lesz, max a tanár védekezhet ha a diák üti, én ezt tudnám elképzelni.
33 éves vagyok, és az én korosztályom még kapott. Nem készültem körmös, rossz válasz körmös, beszélgetés órán lányoknak a fülét húzták, fiúknak a pajeszt, de volt egy matektanárom hatodikban, aki pl ha kihívott a táblához órán, és nem vágtam elsőre a feladatot, beleverte a fejemet a táblába, nem csak az enyémet, a többiekkel is ezt csinálta. Minden diák imádta, még most is legszívesebben belerúgnék ha látnám az utcán, pedig nem mostanában voltam hatodikas. :D Nem vezet sehová, a metekot sem értette senki jobban, csak rettegtünk, kit hív ki a táblához. De volt olyan is aki a kulcsával dobálózott, na attól jó reflexeket lehet kifejleszteni, mert egyszer fejbetalálják az embert egy kulccsomóval, legközelebb úgy hajolsz el, mint aki egész életében ezt tanulta. :D
Nem szeretném ha az én gyerekeimet is ilyen állatok tanítanák mint engem annakidején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!