Mit szóltok hozzá, hogy a CS ezentúl Erzsébet-kártyában kerül kifizetésre?
Én speciel egyedül álló anya vagyok, és a gázszámlát fizettem belőle....eddig
mélységesen fel vagyok háborodva!
Engem az húzott fel az utalvánnyal kapcsolatban, hogy adóköteles.
Anyukám ezt kapja a munkahelyén. Korábban 13.000 Ft-ot kaptak étkezési utalványban, az Erzsébet utalvány bevezetésével már csak 5.000 Ft-ot kaptak. Hipp-hopp eltűnt 8.000 Ft, ami azért nagyon nem mindegy.
A 21-es válaszolóval hasonló a véleményem.
1. Mi egy 10ezer lakosú kisvárosban élünk, itt csak a CBA fogadja el ezt az utalványt, ezek a város legdrágább boltjai.
2. A legközelebbi Tesco 40 km. Számoljuk már ki, mennyire éri meg beautózni oda, hogy elköltsünk 12000 Ft-ot. Az üzemanyagra meg elmegy minimum 3000 kp-ban.
3. Az Erzsébet utalvány jelenleg csak azonnali fogyasztású élelmiszereket vásárolhatsz. Hústerméket, száraztésztát, lisztet, cukrot nem. Így már nem is olyan egyszerű a vásárlása.
Egyébként szerintem nem vezetik be, legalábbis ebben a formában nem. Csak kell valami, amin az emberek csámcsoghatnak, elterelhetik másról a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!