Miért van az h decemberben hó elején már elöbb megjön a családi, gyes Húsvét elött meg nem?! (POSTÁN)
???
Nem értem mi a kérdés.
Ha húsvét április 15-re esik, akkor értelemszerűen megjön előtte.
Ha március 27-re, akkor meg nyilván csak utána.
Mi köze ennek a decemberhez?
A postai utalás esetén mindig 4-6 napot kell rászámolni, minden hónapban. A húsvét miatt nem fogják direkt tovább húzni. Sőt, szerintem hacsak nincs valami extra gond, akkor hétvégéig mindenkinek megjön.
De hát már 3-án elutalják a postákra, a MÁK közleménye szerint is, 9-re már rég ide is fog érni. Akkor ezért nem értem, mit ír!
Ha 3-án elmegy a postára, akkor 4-től megkezdik a kifizetéseket, 6-ig simán megkaphatja mindenki.
De a felháborodást akkor sem értem, a postára küldés napja mindig a banki utalást követő nap, ez ebben a hónapban sincsen másként.
Karácsony előtt sem utalnak előbb.... csak ott a Karácsony a hó végén van, míg húsvét mozgó ünnep, így beleeshet pont hó végébe, lehetne az első munkanap is, meg ilyen furán hóközepi is...
Szóval ez a Húsvét átka, rossz helyre jön ki. Pont az ilyen ünnepek előtt kéne szorosabbra húzni a nacit, mert belebabrálnak az utalásba, hogy az a sajna plussz pár nap nem okozzon gondot.
Sajna nekünk se jött össze:(
15:13-s vagyok.
Most olvastam egy másik belinkelt utalási időpontot, ami szerint a hónapban 2.-n utalják a postai kifizetéseket.
Akkor ami fent van pár találat (9.,8. utalás), lehet, hogy csak fikció?
Elkönyveltem annak, hogy biztosan áprilisban és májusban valamilyen tartalék pénzt kell ”felmutatni” a költségvetési számlán, azért csúszik a CSP.
Persze, ez már összeesküvés elmélet, úgyhogy elnézést a megtévesztésért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!