Igaz, hogy a családi pótlékot erzsébet utalvány formájában akarják adni?
csak a tisztánlátás végett: 18-asnak: Nem csak kész ételt lehet vele vásárolni, hanem akármilyen élelmiszert, én pénteken épp a hentesnél vettem rajta marhahúst. Sőt, ha a Tesco elfogadja, akkor még jobban kitágul a kör.
Mi el tudunk költeni 12 ezret egy hónapban élelmiszerre. De ha 3 gyerekem lenne, akkor 48-at is el tudnék.
Nem igazán értem ezt a nagy felháborodást.
hagyjuk mar ezt a hulyeseget, hogy a piasok miatt csinaljak ezt.
a megelhetesi gyerekvallalok ugyis eladjak majd mondjuk egy-ket ezer forinttal olcsobban mint amennyit er, nem mellesleg az uzletekben ugyanugy levasarolhato piara is mint masra....(a tescoban egyelore nem, de mindenhol mashol igen.)
nagyon hangoztatjak egyesek azt is, hogy a csaladi a gyereknek van meg ra kellene kolteni, de ha nincs mihez hozza nyulni hirtelen,baj eseten akkor a gyereknek nem lesz pl aram a lakasban :) varatlan helyzetek pedig barmikor adodhatnak...
plusz mivan velem, aki szoptatos kismama vagyok? az en gyerekem ugyebar nem eszik mast, csak anyatejet, akkor en ne is kapjak semmit, mert vegulis a kajat se o enne meg ugyse?
nevetseges.
A 36. számban megtalálható, valóban nem álhír. De a családi pótlékon kívül számtalan már juttatást is ebben a formában szeretnének adni. Kérdem én, ha van olyan család, ahol csak fht, lakásfenntartási támogatás és cdaládi pótlék jövedelmek vannak (van ilyen, személyesen is ismerek ilyet), azoknak nem lesz készpénzük? Miből fizetik a rezsit? Utalvánnyal? Agyrém...
Ez tiszta agyrém,aki csak családit és segélyt kapnak azok miből fizetik ki a gáz a víz a villany esetleg jelzáloghitelt, Erzsébet utalvánnyal? és miből váltjuk ki a gyógyszert ha beteg a gyermek? Erzsébet utalvánnyal?mert sajna munkahely az persze nincs,családokat fognak földön futóvá tenni!eddig is gondot jelentett a számlák kifizetése és a mindennapi megélhetés, teljesen ellehetetlenítik a családokat.
Hol vannak azok a politikusok akik kiállnának az emberek mellet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!