Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mondanátok olyan leány nevet,...

Mondanátok olyan leány nevet, amit nem lehet angolra forditani vagyis nincs angol megfelelője?

Figyelt kérdés
Külföldön élünk és ha fiúnk lesz, Attila lesz a neve, mert ilyen név nincs angolul. De mi legyen a név, ha kislány lesz? Tudnátok tippet adni?
2009. jún. 15. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia! Ugyan nem tudom melyik orszagban eltek, de az Attilat alltalaban ismerik a hunok kiralyarol. Ahol mi elunk itt elegge huzgaljak a szemoldokuket az emberek hacsak mondom hogy (lehet) mi is Attilanak hivjuk majd a fiunkat.Ok egy barbarral azonositjak ezt a nevet. En aug. vegere vagyok kiirva es ugy nez ki kisfiunk lesz. A ferjem nagyon Attilat szeretne. Bocsi, hogy nem a kerdesre valaszoltam.

Amugy konnyu terhesseget es egeszseges babat kivanok!

2009. jún. 16. 05:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem Helka lesz,ez ősmagyar név:)

A Réka egyébként sokan nemtudják,hogy nemcsak ősmagyar de ős japán név is.Szóval ha japánokkal fogsz találkozni ők simán kitudják majd mondani:D

2009. jún. 16. 08:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Attila a 14 hónapos kisfiúnk, én meg Tünde :). Aztán van még Levente, Koppány, Örs, Hunor, Ond, Kond, Tas, Huba, Töhötöm :D
2009. jún. 16. 10:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Tímea! :)
2009. jún. 16. 10:18
 15/15 anonim válasza:
Atika, naon cuki név :)
2009. jún. 16. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!