Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aqua beads gyöngyökről van...

Aqua beads gyöngyökről van valakinek tapasztalata? 3 éves kislányom szeretné, miből állnak ezek a készletek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Volt szerencsénk probálni.Csodálatos játék!!!Csak ajánlani tudom:)
2012. márc. 31. 12:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És leírnád miből áll kb. egy készlet ? Gyöngyök és sablonok ?
2012. márc. 31. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Most nem biztos hogy segítek, de leírom.Én is nézegettem ezeket agyöngyöket.Nem tudtam eldönteni, hogy vasalósat vegyek vagy a vizeset.Végül a vasalósat vettem, mert egyszerűbbnek gondoltam, meg olcsóbb is egy kicsit.De nem bántam meg, nagyon jó.Még én is szoktam kirakni belőle dolgokat.Az Ázsia centerbe vettem neki sablont is és gyöngyöket is.
2012. márc. 31. 13:18
 4/5 anonim válasza:

Jó ég, ilyet lehet még kapni?! :D Gyerekkoromban volt nagy divat a színes papírszalagok feltekercseléséből készült képek mellett (sajnos a nevét annak a technikának sosem tudtam). Én csak vasalós állapotában ismerem, de sosem volt szívem kivasalni a mintákat, mert csak egy készletem volt, és őrizgettem, hogy sokszor tudjak vele játszani.

Ahogy én tudom, egy készlet csak a sablon és a gyöngyök (meg néhány minta rajza a doboz hátulján), de lehet, hogy ez valami extrát is tartalmaz. Illetve az akkori ilyen gyöngyös kirakó nagyon pici műanyag gyöngyökből állt, ha jól emlékszem, ez nagyobbnak tűnik, és kicsit más a technikája is. (Ezek nem lyukas gyöngyök, hanem gömbölyűek.) Ehhez talán pont a gyöngyök alakja miatt adnak egy gyöngyöző tollat is, ami segít az adagolásban. Ügyes kis szett, az biztos.

2012. márc. 31. 22:26
 5/5 A kérdező kommentje:

:)))

Utána nézek ezeknek a vasalós gyöngyöknek is...

2012. ápr. 1. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!