Gyerekvallalashoz ahol tervezett a baba ott mindenkinel megvan az anyagi biztonsag?
Mi sem vagyunk eleresztve anyagilag,apukámmal élünk egyenlőre hármasban,de nemsokára már négyen.:D
Tudom,hogy a Kedvesem mindent meg fog tenni,hogy ne szenvdejen a babónk hiányt semmiben.
Hajrá előre!
29 hetes kismami
Nálunk mindkét gyerek tervezett volt,holott tudtuk,hogy nem lesz könnyű anyagilag. Éppencsak kijövünk egy hónapban, nálunk a lakáshitel nagyon sokat elvesz. De még így is inkább élek külön.
Szerintem manapság nincs is anyagi biztonság,sajna a családok nagy része nem tud félretenni,így ha valami "beüt" akkor kész csődbe megy :((((((
nekünk vamn mindenünk kocsi kertes ház hitel nincs.De még anyuéknál lekunk mert ujitsuk a házat. de az bisztos hogy nehéz filléreket is elteszem sőt honap végére fillérezem. minmálom van a férjem és meg nemdolgozom .Tervezzük a babát 15 honapja idáig még nemjött ösze. azért mondom neked vágj bele. ahogy az ember anyagilag szeretne állni arra várhat ilyen gáz áram és a többi mellet lehetetlen. Nehéz tudom de később se lestz jobb. és már te benne vagy a korban. és csak 19 vagyok a férjem 22 . nemgondoltam volna hogy nekünk is várni kel a babára . mindig pontos volt a coklusom miota babát akarunk azota hoszabb lett és peteérésemsincs mindig.
PEDIG ÉN NEM SZEDTEM SEMMILYEN GYOGYSZERT.
szoval vágj bele kitudja mikor sikerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!