Szeretnék elmenni táppénzre. Bruttó 120. 000 Ft-ra mennyi táppénzt fogok kapni?
Figyelt kérdés
Nincs meg a két éves munkaviszonyom, csak másfél. Így 50%-os táppénz járna. Így akkor bruttó 60.000 Ft egy hónapra? Ebből még vonnak valamit? Ha volt valaki hasonló helyzetben mennyit kapott kézhez? Hogy számolják? Hétvégére is jár?2012. márc. 22. 20:34
1/3 anonim válasza:
Nekem br 127 re netto 70 ezer táppénz járt igaz nekem 60 %os volt. Az a szerencse hogy nem sok mindent vonnak visznt most megszünt az adójóváírás,és az a 70 most kb 60 lenne valószínü. Nagyjából ennyit tudok. Ja és igen a táppénzt napra állapítják meg, és úgy szorozzák be ahány napot táppénzen vagy.
2/3 anonim válasza:
Kb 60 ezer lenne bruttó, igen. Ebből levonás 16% szja, más nem.
És igénybe vehetsz adókedvezményt a magzat 91 napos korától, akkor adót egyáltalán nem kell fizetned, vagyis a nettód is 60 ezer lesz.
3/3 anonim válasza:
Nekem 124000 bruttóm volt, egy hónapban 50-70 000-t kaptam kézhez, változó volt, nem tudom hogy állapították meg. De nem tudom, hogy 60 v 50%-s volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!