Összébb fog-e még húzódni a terhesség alatt megnyúlt bőröm az alább leírt állapotánál, és mikor mehetek szoliba ezzel a bőrrel?
Terhesség alatt csúnyán megnyúlt és kirepedezett a bőr az egész hasamon (bőven köldök feletti magasságig).Most 4 héttel a szülés után már nagyjából visszament a hasam, de elől az a bőr ami megnyúlt ittmaradt lógva némi zsírréteggel alatta.Fognak-e mág azok a striák összébb húzódni, illetve mikor mehetek szoliba? Ha elmeegyek, lehet hogy nem lesz szép mert a csíkok fehérek maradnak, de vajon a további regenerálódást is gátolom vele?
Van valakinek hasonló tapasztalata a srtiás bőr és szoli kapcsolatában?
Nem a "nagykönyvekben" leírt tudományos dolgok érdekelnek elsősorban (bár az is jöhet...), hanem a saját tapasztalatok. Köszi
Nekem pontosan ilyen csúnya..hát azért javult vmit a felülésektől, meg úgy egyáltalán a sporttól (hiszen mindenhol feszesedtem egy kicsit) de akkor is lóg és csíkos..:((
A szoli azért tett jót nekem mert legalább más részeim szépek, barnák és nem érzem annyira gáznak magam :)
Most várom a második babát, 23 hetes terhes vagyok épphogy van egy kis hasam alul és most olyan szép mert kifeszül ott alul a bőr de még nem nagy annyira hogy a striák újra vörösek legyenek.
A striák egyébként nagyon sokat javulnak a színüket illetően (mondjuk nekem elég szélesek lettek sajna, van amelyik fél centi széles is van :(( ) szoli nélkül is, de a szoli sem árthat nekik.
Nehéz elfogadni hogy bizonyos dolgok visszafordíthatatlanok, de azért még biztos hogy sokat fog javulni neked!!!
Kösznöm nagyon a válaszokat.
A felüléseket majd én is fogom csinálni, csak azt hallottam, hogy a testmozgás az első időkben a tejet is elapaszthatja, így nem tudom mikor kezdhetnék bele...
Felüléseket szeretnék csinálni, illeltve én szülés előtt sokat görkoriztam, az jó popsira, azt szeretném majd újra csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!