Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Peg Perego Pliko P3 babakocsit...

Peg Perego Pliko P3 babakocsit használ még valaki?

Figyelt kérdés

3 hónapja vettem és nem vagyok vele megelégedve. Szeretnék reklamálni - és titkon remélem, hogy vissza is veszik, mert teljesen megkeseríti a babkocsizásunkat.

A kar, amivel tologatom, járkál a helyéről. Az első kerekek még lefixált állapotban is kitérnek minimálisan oldalra. A mózeskosár rész, amikor ráteszem az alapra olyan, mintha előrefelé dőlne.

Ha lefékezem, akkor kicsit meredekebb helyen kiold a fék. Szóval az egész olyan, mintha nem lenne rendesen összerakva.

Másnak is van ilyen babakocsija? Érdemes megreklamálni?Azért elég drága volt, ahhoz hogy vegyek egy másikat.

2009. jún. 12. 09:17
 1/1 szikra veronika ***** válasza:
Szia én majdnem a fiam egy éves koráig használtam és nagyon szerettem. Én ezeket a tüneteket nem tapasztaltam. Szerintem megér egy püróbát, vidd vissza ahol vetted és majd megmondják mit csinálj.
2009. jún. 12. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!