Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mire jó a DM-es bababónusz?

Mire jó a DM-es bababónusz?

Figyelt kérdés
Én nem regisztráltam, amikor akartam kiderült hogy csak születés után lehet, azóta meg teljesen megfeledkeztem róla. Most 10 hónapos. Ilyenkor lehet még regisztrálni?
2012. márc. 11. 18:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet, akát neten is megteheted, ha van active beauty kártyád. Ha egy dm felé jársz, besétálsz és kinyomtatod a kuponkosárból a szelvényedet, cserébe ad neked az egyik eladó egy kis hátizsákot amiben kuponok vannak (olcsóbban vehetsz meg bizonyos babás termékeket), meg babanapló, meg termékminták. Majd később is küldenek postán kuponokat meg e-mailben is, ha megadtad a címedet. Szerintem tök jó dolog!
2012. márc. 11. 18:25
 2/12 anonim ***** válasza:

Most már a gyerek 3 éves koráig lehet regisztrálni, eddig a 2 éves koráig lehetett.

Most is tudod regisztrálni az active baby dm oldalán ha bejelentkezel vagy az üzletekben.

Visszamenőleg eddig megkaptad az összes kuponfüzetet, most kapsz egy kezdőcsomagot, ami 0-6 hónapos korig van.

2012. márc. 11. 18:26
 3/12 anonim ***** válasza:
bocsi nem baby, hanem beauty
2012. márc. 11. 18:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Hol lehet a DM honlapján jelentkezni? Van aktiv beauty kártyám, de egyszerűen nem találok ott semmi lényeges infot :(
2012. márc. 11. 18:32
 5/12 anonim ***** válasza:

[link]

Belépsz és az adatmódosításnál kipipálod a bababónusz részt. Így már látni fogod azt is.

2012. márc. 11. 18:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Ok, köszi mindenkinek. Regisztráltam.
2012. márc. 11. 19:09
 7/12 anonim ***** válasza:
De hogy kell kinyomtatni a kuponokat??? Nincs semmi nyomtatás ikon. Oo
2012. márc. 11. 22:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Pénteken regisztráltam újra (mert ugye most újra kell).

Otthon ”kosárba” teheted a kuponokat, az infópulton tudod ezentúl kinyomtatni. Az eladó hölgy szerint ezentúl postán már nem is küldenek, csak email-ben kapok értesítést.

Ha ez így van szomorú leszek, mert itthon mindig varázslatoskodom, mi éri meg jobban, az infópultnál meg lehet, elveszett leszek…

2012. márc. 12. 05:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Ja hogy itthon nem is tudom kinyomtatni?

Köszi!

Azért a DM tájékoztathatna minket az újdonságok működéséről. :S

2012. márc. 12. 09:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Most, hogy itthon kinyomtatható-e, azt nem tudom, de én úgy értelmeztem az eladó hölgy szavaiból, hogy külön felület van már a baba bónusznak az infópulton, ott tudom kinyomtatni. Postán viszont ne várjak kuponokat, csak email értesítést. Gondolom környezettudatosabbak lettek, bár inkább a megtakarításokra gondolok (nincs már ingyen szatyor, 300 Ft. után jár az 1 pont, posta-, és papírköltség).

2012. márc. 12. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!