Mire jó a DM-es bababónusz?
Most már a gyerek 3 éves koráig lehet regisztrálni, eddig a 2 éves koráig lehetett.
Most is tudod regisztrálni az active baby dm oldalán ha bejelentkezel vagy az üzletekben.
Visszamenőleg eddig megkaptad az összes kuponfüzetet, most kapsz egy kezdőcsomagot, ami 0-6 hónapos korig van.
Belépsz és az adatmódosításnál kipipálod a bababónusz részt. Így már látni fogod azt is.
Pénteken regisztráltam újra (mert ugye most újra kell).
Otthon ”kosárba” teheted a kuponokat, az infópulton tudod ezentúl kinyomtatni. Az eladó hölgy szerint ezentúl postán már nem is küldenek, csak email-ben kapok értesítést.
Ha ez így van szomorú leszek, mert itthon mindig varázslatoskodom, mi éri meg jobban, az infópultnál meg lehet, elveszett leszek…
Ja hogy itthon nem is tudom kinyomtatni?
Köszi!
Azért a DM tájékoztathatna minket az újdonságok működéséről. :S
Sziasztok!
Most, hogy itthon kinyomtatható-e, azt nem tudom, de én úgy értelmeztem az eladó hölgy szavaiból, hogy külön felület van már a baba bónusznak az infópulton, ott tudom kinyomtatni. Postán viszont ne várjak kuponokat, csak email értesítést. Gondolom környezettudatosabbak lettek, bár inkább a megtakarításokra gondolok (nincs már ingyen szatyor, 300 Ft. után jár az 1 pont, posta-, és papírköltség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!