Mit tennétek, ha teherbe esnétek egy nős férfitól, akinek már van egy gyermeke?
Ez az ember talán nem megbízható. Talán nem érdemel meg téged. Nem tudom.
De a kisfiad / kislányod itt van, él, és nagyon számít az anyukájára...
Az élet nem könnyű. Nagyon nem az. De gondolj a szüleidre, nagyszüleidre, dédszüleidre... Micsoda időkben, micsoda sorsokban álltak helyt, s adták tovább az életet. Így élhetsz most Te is... és ezt az életet adtad / adod tovább a Benned fejlődő kicsi babának.
Együttérzek Veled a bánatod miatt, és örülök Veled a kisgyermekednek.
Sok erőt kívánok!
Szeretettel Feliza
az szép és jó h nem válik, de ha ti ennek ellenére közös életet terveztek, amit közösen szereztek vagyont az a férfi házasságába vándorol, ha mégis válásra kerül a sor, akkor a nőnek joga van ahhoz a vagyonhoz. Bár lehet erre van kitétel, de nem tudom hogyan bírálnák el ilyen esetben....
nem tudom érthető-e, késő van már..
anyagi okok miatt meg sztem csak kamu, ha közös megegyezéssel válnak, a gyerekláthatásról egyébről is megeyeznek (úgy, ahogy eddig is folytak a dolgok), akkor csak formalitás, nem pénz a válás...
Ha azt mondta, hogy rád bízza a döntést(illetve, ha titkolta előtted, hogy házas), akkor eleve nem tervez veled hosszú távra. Egy eljövendő apa nem ezt mondja, egy eljövendő havi pénzforrás már lehet.
Ha a gyerek megszületik, és netalántán az apja nem lesz rá kíváncsi(hisz azért lássuk be, az esély igen nagy), akkor a gyerek életéből hiányozni fog az apa(a vér szerinti), és kevés az esély rá, hogy olyan apapótlékot találj neki, aki megadná a gyermekednek ugyan azt, amit egy vér szerinti apa adna. Egy gyereknek normális család kell, csak végig kell nézni azokon az embereken(persze, tisztelet a kivételnek), ahol ez hiányzott. Összefoglalva, meg van rá az esély, hogy minden szép lesz, csak az a baj, hogy GYK-n teszel fel egy ilyen kérdést, ami réges-régen rossz. Summa summarum, én elvetetném.
Én mindenképp megtartanám,hiszen ő már a te kisbabád,te vagy az anyukája.
Nekem már van 4 gyerekem.A legkisebbel mikor terhes lettem teljesen összeomlottam súlyos anyagi gondjaink voltak.
A család az abortuszt támogatta kivéve a férjem.
Nekem ez egy nagyon nehéz időszak volt hetekig küszködtem mit tegyek ,abortusz vagy maradjon a baba.
Végül maradt a pocakban ,gyönyörűséges,eleven 18 hónapos kisfiú,a 4.fiú a családban.
Nagyon jól gondold meg mit teszel,az abortuszt visszafordítani nem lehet SOHA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!