Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Légzésfigyelő használati módja?

Légzésfigyelő használati módja?

Figyelt kérdés

Kaptunk egy AngelCare AC300-as légzésfigyelőt ismerőstől használatra. Egy probléma van vele, nincs meg hozzá a használati útmutató. Aki ismeri, meg tudná írni, hogyan kell beüzemelni, milyen érzékenységűre állítani, mi egyebet kell beállítani rajta, lehet-e az akusztikus riasztást némítani (hogy csak vizuális legyen), ill. milyen tudnivalók vannak vele kapcsolatban, stb.?

Előre is nagyon köszönöm!!

2009. jún. 10. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
nem tudom mi a különbség az angelcare AC 100 és a 300-as között. nekem a 100-as van, ha gondolod, azzal kapcsolatban tudok segíteni. az enyémnek 2 lapja van ami a gyerek alá kell, ehhez kell csatlakoztatni a gépet. erről tudnék részleteket írni.
2009. jún. 10. 10:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy hatalmas különbségek lehetnek. Ennek is nagyon örülnék, köszönöm! :)
2009. jún. 10. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
2009. jún. 10. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
az enyém is a fönt leírtakat tartalmazza. tehát a 100-as és a 300-as ugyanaz.
2009. jún. 10. 10:47
 5/7 A kérdező kommentje:

De béna vagyok, hogy nem találtam meg a neten...

Ezer hála mindkettőtöknek!! :))

2009. jún. 10. 10:51
 6/7 anonim ***** válasza:
A Google a barátod!:)
2009. jún. 10. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk sem volt használati utasításunk de felhívtuk az angelcare ügyfélszolgálatát és küldtek egyet e-mail-ben. Angelcare: 06/202557750 vagy 06/96313740

Nálunk csak vizuális riasztás nem lett volna elég. Az első 2 hétben 5X elő-riasztott (2 éjjel az ágyból pattantam ki, egyik alkalommal 2X, majd 3X riasztott)15 mp-ig nem vett a babám levegőt, a 20 mp-et nem vártam meg, azonnal költöttem. Nagyon mélyen aludt, észre sem vette, h átpelusoztam.

Azóta mindig be van kapcsolva de nem jelzett.

2009. jún. 11. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!