Szerintetek fogok így valakit találni még valaha?
Az a helyzet, hogy 21 éves anyuka vagyok. Most 4 hónapos a kisfiam, akit leírhatatlanul imádom. :) Sajnos az édesapja nem kíváncsi ránk egyáltalán. Még a terhességem alatt hagytam el a kisbabám értekében. Magam miatt nem tettem volna, de a "rózsaszín ködtől" nem láttam, de mikor megtudtam, hogy baba lesz, rögtön tudtam, vele nem maradhatok tovább!
Most viszont ébredezik bennem az érzés, hogy mi van, ha soha nem találok már egy rendes párt magamnak. Félek, a magánytól. :/ Szerintetek lehetséges kisgyerekkel párt találni? Volt valaki hasonló helyzetben?
Előre is köszi a válaszokat.
Köszi!! :)
Természetesen a babámra koncentrálok, nem is mostanában gondoltam a pár találást, majd később, csak kíváncsi voltam, ti mit gondoltok.
Persze, azért, mert anya vagy, még nem kell elásnod magad :)
Annak idején én is szinte teljesen ilyen helyzetben voltam, nagyjából veled egykorú voltam akkor, már a fiam születésekor is egyedülálló voltam.
Én egy idő után már azt gondoltam, hogy örökké egyedül maradok, rajtam nincs is mit szeretni. Aztán elkezdtem pozitívabban gondolkodni, nem azzal foglalkozni, hogy ki mit gondol rólam. Lettek céljaim, terveim, nyitott lettem minden újra. Ez persze tudatos döntés volt, de örülök, hogy bekövetkezett nálam ez a szemléletváltozás. És csodák csodájára, innen már nem sok idő kellett hozzá, és megismerkedtem a férjemmel :) Érdekes, mert egyáltalán nem úgy álltam hozzá, hogy "na, itt egy pasi, nekem össze kell szednem, hogy ne legyek egyedül", csak egyszerűen jóban lettünk, és számunkra is meglepő volt, amikor rájöttünk, hogy egymásba szerettünk :)
Így visszagondolva, nagyon örülök neki, hogy akkor régen ki mertem lépni abból a borzalmasan rossz kapcsolatból, és nem hagytam magam meggyőzni, hogy egyedül egy kupac kaki vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!