Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek fogok így valakit...

Szerintetek fogok így valakit találni még valaha?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 21 éves anyuka vagyok. Most 4 hónapos a kisfiam, akit leírhatatlanul imádom. :) Sajnos az édesapja nem kíváncsi ránk egyáltalán. Még a terhességem alatt hagytam el a kisbabám értekében. Magam miatt nem tettem volna, de a "rózsaszín ködtől" nem láttam, de mikor megtudtam, hogy baba lesz, rögtön tudtam, vele nem maradhatok tovább!

Most viszont ébredezik bennem az érzés, hogy mi van, ha soha nem találok már egy rendes párt magamnak. Félek, a magánytól. :/ Szerintetek lehetséges kisgyerekkel párt találni? Volt valaki hasonló helyzetben?

Előre is köszi a válaszokat.

2012. márc. 9. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
persze,hogy lehet! főleg,hogy ilyen fiatal vagy még! több ismerősöm is gyerekkel talált magának párt.
2012. márc. 9. 17:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, fiatal vagy még. Most koncentrálj a babádra, van még időd párt találni.
2012. márc. 9. 20:01
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi!! :)

Természetesen a babámra koncentrálok, nem is mostanában gondoltam a pár találást, majd később, csak kíváncsi voltam, ti mit gondoltok.

2012. márc. 9. 20:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Bennem is hasonló kételyek vannak,de reménykedjünk!
2012. márc. 9. 21:12
 5/12 anonim ***** válasza:
A remény hal meg utoljára lányok. Hajrá!
2012. márc. 9. 21:57
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Az apuka tudja hogy apuka? Vagy nem is szóltál neki a babáról, csak leléptél?
2012. márc. 9. 22:11
 7/12 A kérdező kommentje:
Természetesen tudja, nem vagyok egy elmebeteg nőszemély. :D
2012. márc. 9. 22:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nem kíváncsi RÁNK. Ha nem tudná, hogyan lehetne kíváncsi? :D Na mindegy miért kérdezed?
2012. márc. 9. 22:15
 9/12 anonim válasza:
persze. én is hasonló cipőben jártam mint te.születése után volt igaz 2 barátom mire rájöttem nem igazán apa tipusok de a 3.ő bevált.kellett ez a 2.kapcsolat hogy rájöjjek milyen férfit is képzelek el mellénk.megtaláltam és elfogadja a gyerekem szereti együtt is élünk már.de annyit biztosan tudok ha lesz egyszer közös azt sokkal jobban fogja szeretni mint a neveltet.lehetetlen azt állitani hogy nem tesz különbséget.de igen is tenni fog 1% különbséget és ezért nem is neheztelek majd rá ez igy természetes.aki mást mond az magának is hazudik.
2012. márc. 10. 07:55
 10/12 ava87 ***** válasza:

Persze, azért, mert anya vagy, még nem kell elásnod magad :)

Annak idején én is szinte teljesen ilyen helyzetben voltam, nagyjából veled egykorú voltam akkor, már a fiam születésekor is egyedülálló voltam.

Én egy idő után már azt gondoltam, hogy örökké egyedül maradok, rajtam nincs is mit szeretni. Aztán elkezdtem pozitívabban gondolkodni, nem azzal foglalkozni, hogy ki mit gondol rólam. Lettek céljaim, terveim, nyitott lettem minden újra. Ez persze tudatos döntés volt, de örülök, hogy bekövetkezett nálam ez a szemléletváltozás. És csodák csodájára, innen már nem sok idő kellett hozzá, és megismerkedtem a férjemmel :) Érdekes, mert egyáltalán nem úgy álltam hozzá, hogy "na, itt egy pasi, nekem össze kell szednem, hogy ne legyek egyedül", csak egyszerűen jóban lettünk, és számunkra is meglepő volt, amikor rájöttünk, hogy egymásba szerettünk :)

Így visszagondolva, nagyon örülök neki, hogy akkor régen ki mertem lépni abból a borzalmasan rossz kapcsolatból, és nem hagytam magam meggyőzni, hogy egyedül egy kupac kaki vagyok.

2012. márc. 10. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!