Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki a családi lapon...

Van aki a családi lapon egyedülállóként van beírva de nem egyedülálló?

Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
családi pótlék papírra gondolsz? igen! szerintem sokan..
2012. márc. 9. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Az unokatestvérem igen. Évek óta így veszi fel a családi pótlékot, most már kettő gyerek után. Egyébként persze párkapcsolatban él a második fia apjával.
2012. márc. 9. 13:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen,a barátnőm!

Sajnos lebukott és mindent vissza kell fizetnie visszamenőleg az államnak(természetesen nem az egész családi pótlékot hanem az egyedülálló csp.emelt összegget)

2012. márc. 9. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:
igen énis igy vagyok vagyok vele egyedülláló voltam amikor megkértem az egyedülláloságit azota még nem állt modomban vissza iratni
2012. márc. 9. 13:46
 5/10 anonim ***** válasza:
nem értem hogyan lehet ezen lebukni? bár én nem igényeltem egyedülállóként, de ismerek olyanokat akik igen, soha nem buktak le!
2012. márc. 9. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Úgy lehet lebukni hogy az államnak joga van ellenőrizni azt h tényleg egyedülálló-e valaki.Barátnőmnek 7 éves a kisfia,szóval gondoljatok bele mennyit kell fizetnie,kb 100ezret..:(
2012. márc. 9. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Én pedig nem voltam egyedül amikor megigényeltem, most már igen....illetve van párom de nem élünk együtt, nem a gyerekem apja szóval gondolom járna de ez van..vagyis akkor nem vagyok egyedülálló de szart sem érek vele,hiszen a háztartásomba nem segít bele...
2012. márc. 9. 17:04
 8/10 anonim ***** válasza:
azt értem én hogy ellenőrzik, de hogyan bizonyítják azt h xy együtt él-e valakivel vagy csak apuka látogatja a gyereket vagy anyukának az új palijának boxer alsója maradt az ágy alatt?
2012. márc. 9. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
jaa és ezzel senkit nem akarok provokálni meg semmi ilyesmi... csak kérdezem! :)
2012. márc. 9. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:
én is egyedülállóként igényeltem meg, akkor változtattam rajta, amikor a párommal közösen lakáshitelt vettünk fel. ott már azért könnyen lebukhattunk volna, bár ha jobban belegondolok, nem tudják bebizonyítani visszamenőleg, hogy mi akkor együtt voltunk vagy sem. nem olyan könnyű ezzel lebukni azért..szerintem..
2012. márc. 11. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!