Egy 4.5 éves 111 cm-s kislánynak mekkora bicikli kell?
szia!
20"as méretezésű bicikli kell neki már! Lányom 130cm-er s nekünk a 20"as pl kicsi,most kap 24"est! Schwinn csepel van neki,majd 4évig haználta,nem volt vele gondunk.
En 20-ast biztos, hogy nem vennek meg, eleg a 16-os is. Elso valaszolonak: a 111 cm-es es a 130 cm-es gyermek kozott oriasi kulonbseg van, konkretan kozel 20 cm, ami nagyon sok. Az egy dolog, hogy a te lanyod novi ki a 16-ost, de a kerdezo lanya evek mulva lesz olyan magas, mint a tied most...
A fiamnak mi 14-est vettunk, amikor kb 107 cm volt, azert vettunk kisebbet, mert O meg csak 3 eves volt akkor es ugye ero is kell egy bicikli hajtasahoz, nem csak magassag. Meg ez sem kicsi neki egyaltalan, pedig O is most van 110 cm kornyeken. Ha most vennek neki, akkor 16-ost vennek.
Esetleg nezd meg ezt a tablazatot, en is megneztem es nalunk korrektul lovi be a meretet: [link]
De tenyleg az a legjobb, ha egy uzletben megnezitek a bicikliket es ki is probalhatja a gyerek. Nem muszaj ott megvenni, ha nem ott szeretned, de a proba hasznos.
Bocsi, elirtam, 20-ast akartam irni, nem 16-ost.
De ettol fuggetlenul a velemenyem marad es en is tapasztalatbol beszelek.
Nalunk mondjuk olyan formaban konnyu a dontes ilyen dolgoknal, hogy mindent ki tudunk hasznalni akkor is, ha gyorsabban kell cserelni, mert a 3 evesem mellett van egy ket eves fiunk is, tehat mindent direkt ugy kell vennem, hogy egybol at tudjuk orokoltetni es ne legyen meg koztes meret, amit esetleg be kell szerezni, ha a kisebbik mas tempoban none. (Ez nalunk ruhakra is igaz, de a biciklinel is igy volt.)
Köszönöm a táblázatot ilyesmire gondoltam :)
Akkor majd boltokban próbálkozunk, szerencsére nálunk is úgy van, hogy ő a nagyobbik így ha kinövi a kicsi majd megörökli.
Akkor ezek szerint márkánként is eltérés van, hm pedig abban reménykedtem, ha belőjük, hogy pl 16"-os kell akkor utána megrendelhetünk a neten bármilyen 16"-ost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!