Járt valaki így a GYED-del?
Nekem maximum gyed járt, 2010 júliusában szültem. Maximum gyedet kaptam azóta is, azt gondoltuk, idén mi is 96 ezret fogunk kapni a változások miatt. Jött a pofon: 81 ezret kaptam.
Még folyik az utánajárás, addig is kérdezném: járt valaki így? Az OEP-nél egyelőre azt mondták, nekem ennyi jár....hiába mondtam, hogy maximumra vagyok jogosult. Tudja valaki, miért lehet valakinek kevesebb, aki a maximumra jogosult?
KÖszönöm előre is.
Sziasztok,
Köszönöm a sok választ. Látom akkor más is járt így :(( Nekem is beszéltek erről a 180 bérezett napról, de én azt nem értem, hogy van rokonom aki május elején szült, és már március végétől táppénzen volt, és ő mégis 96 ezret kap minden hónapban idén.........
Folyamatosan keresgéljük a törvény pontos szövegezését de nem találom egyelőre :( Hétfőn szerintem ismét bemegyünk hogy magyarázzák már el pontos számolással együtt, mert én nem értem, hogy más meg hogyan kaphat 96-ot, akinek még nálam is kevesebb volt a bérezett napja!
Én vagyok a szívásos 180 bérezett napos.
Sem a táppénzre, sem a tgyás-re nem vonatkozik.
Csak bérezett nap, szabi esetleg.
nekem pedig 8 napon és még a szabikat sem vettem ki, senki nem szólt:(((((
2 gyerekkel vagyok és így jártam, 78 e ft, a 250 e ft br-ra
Tudod én már a kompenzációban sem bízok, már senkiben. Nem bízok az államban, átvertnek érzem magamat.
Egyébként havonta küld az oep elszámolást, azon rajta van, hogy br. 109.200ft
Idén 130 e ft környékén van a max gyed, szóval tuti,hogy nem emelték fel nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!