Szerintetek normális a barátnőm, ha ilyet tesz?
Én kiírnám a nevem, ajtószámomat. Nem szégyen. Legalább nem a kukából kell kiszednie.
És terhesen versenyt futnia a takarítóval.
Nem hiszem, hogy ezért lenéznék. Ne szégyellje.
Sokkal nagyobb szégyen szerintem új cuccokat a kukába dobni.
Én is rögtön azt akartam írni, mint az első válaszoló.
Villanyóra helységbe ruhákat tenni? Nem túl tűzveszélyes? Ezen csak úgy megakadtam egy picit.
Én a kuka tárolóba még egy csinos kosarat is kitennék, hogy inkább abba tegyék a feleslegessé vált holmikat. Amúgy szerintem a szomszédok nagyon sejtik, hogy ki írta ki, ha a barátnőd pocakos. (Tudom, ott a takarító is.)
Remek ötlet volt az e-mail címes dolog! :)
Amúgy igen, a növekvő pocak miatt gondoltam, hogy a szomszédok sejthetik a dolgot. De ahogy az előttem válaszoló is írta, a szomszédokkal "szembe fog menni a kidobott ruha".
Nálunk a szomszédok tudják, hogy pocakos vagyok, és akinek van fiú ruhája, nekem adják, pedig nem is kértem, és nem is lenne rá anyagilag szükségem. Csak felajánlják. Sőt, két szomszédomtól még játékokat is kapunk, amivel a gyerkőcök már nem játszanak.
Esetleg a barátnőd azt is mondhatja a férjének, hogy látták a szomszédok a növekvő pocit és felajánlották neki a cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!