Ebben a témakörben ennyire menő a lepontozás?
Tudom, az ezredik ilyen kérdés. Megmondom nektek őszintén, már kimaradok minden olyan válaszadásból, ahol tudnék tényeket írni, valós adatokat, válaszokat a kérdésekre terhesség és szülés, ill. általában gyermeknevelés témakörben. Mindenhova csak akkor írok, amikor az összes orvostudományban szerzett tapasztalatom alapján valós, igaz válasszal tudok szolgálni, és ennek ellenére folyamatosan lepontozzák minden válaszom, ezzel szemben azok, akik TUDOM, hogy hülyeségeket írnak (már elnézést), sokkal jobban állnak. Nem az arány zavar, hanem a sok terjedő tévhit, a butaságok, amelyekkel megnehezítik az emberek a saját életüket (ezt persze nem csak itt lehet tapasztalni, hanem a klinikákon, kórházakban is).
A kérdésem: merne-e szerintetek valóban felelősséget vállalni a válaszáért az, aki ilyeneket ír névtelenül, neten??? Vagy miért nem lehet itt értelmesen kommunikálni? (Nem szubjektív kérdésekre gondolok, hanem tökéletesen objektív, orvosi, szülészet-nőgyógyászati kérdésekre, amelyekre valóban csak egy helyes válasz létezik.) Én részemről aggódom, hogy van, aki elhiszi ezeket a féltudományos, értelmetlen magyarázatokat.
Elnézést a kiakadásért, biztosan a hormonok is teszik (várandós vagyok én magam is), csak rossz, mikor a segítő szándékom mindig-mindig lepontozódik, és értéktelennek minősül. Nem kell használni az oldalt - tudom, már nem is szoktam válaszolni, de rossz nézni az itt terjengő tévhiteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!