Biztosítási idő?
Figyelt kérdés
Kicsit elbizonytalanodtam,hogy mikortól is fogják számolni.
2006-óta vagyok a cégnél,2008-ba szültem,2010-ben mentem vissza dolgozni.2011-márc -végén áthelyeztek egy másik üzletbe,ugyanaz a cég,csak a csoport neve más.Így írtunk egy kilépő,és belépő papírt.Tehát az új szerződésem 2011.április.1től él.Akkor valószínű,hogy a biztosítási időmet áprilistól fogják számolni,holott 2006-óta egyetlen nap sem telt el biztosítás nélkül?
2012. márc. 4. 18:38
1/2 anonim válasza:
2006- tól számít a biztosítási idő hiszen nincs benne megszakítás
2/2 anonim válasza:
Így van, csak akkor nem számít bele a megszakítás (bár nálad erről nincs szó), ha az a 30 napot meghaladja. HA nem haladja meg, akkor a biztosítotti időd folyamatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!