2 gyermekem van, mindkettőt császárral szültem, szeretnék 3. -at de félek, hogy gond lesz az újabb műtétnél? Nálatok hogy zajlott?
Figyelt kérdés
Sajnos mostanában mintha depressziós lennék,mindig félek,hogy valami baj történik(nem csak szülésnél mindenen aggódok),ezért döntök ebben is nehezen.Mindig egyedül vagyok a gyerköcökkel,pedig néha olyan jólesne beszélgetni,talán ezért is vagyok depis:(Ezért jönnek a negatív gondolatok.Belevágnátok?2009. jún. 7. 20:51
1/2 anonim válasza:
Nem írtad, hogy hány évesek a gyerekek, és az apuka mikor van otthon. A depi bizony előfordul akkor is, ha nincs "felnőtt" társaságod. Szerintem, ha teheted, várjál a 3. babával még, és amennyire megengedheted, kényeztesd magad. Gondolok itt egy masszázsra, fodrászra, meg ilyenek.
2/2 A kérdező kommentje:
Gyerekeim 10 illetve 2 évesek lesznek.Az apuka gyakran csak este van itthon 6után,ritkábban már 4 körül, de van amikor vele sem sokra megyek:(a kicsi nem akar vele maradni,folyton anya kell:))Egyetlen kikapcsolódás a játszótér.....már ha annak lehet nevezni:)
2009. jún. 8. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!