Tudnátok mondani olcsó jó babakocsi boltot?
Figyelt kérdés
Egy olyan babakocsit szeretnék amihez van mózeskosár és sportkocsivá és alakítható. És persze nem nehéz könnyen lehet vele közlekedni a városban.2012. febr. 22. 16:43
1/8 millaa1 válasza:
Szia! Attól függ milyen árba akarsz venni? Amugy én a Graco babakocsit ímádtam. új ára 90-100ezer körül van ,de a tesz-vesz,vatera-án lehet olcsóbban venni. én 57e. vettem a vaterán.:) de van olcsobb is! Ha elsö gyermek ,és még szeretnétek,akkor jobb ha újjat veszel ,egy semleges szinbe! DE én még azért mindig ajálom az internetes piacteret! Vagy én ahova még jártam az a BABY OATLET?vagy ASTI KIDS baba ból, vagy még csepel, a CSEPELI BABABOLT.
2/8 A kérdező kommentje:
Vaterán találtam egy nagyon jó babakocsit de kiderült hogy a súlya 20. Pedig jól jönne mert nem olyan drága. Hát nézegettem az interneten és láttam hogy 40től vannak babakocsik :S
2012. febr. 22. 16:51
3/8 millaa1 válasza:
UI: még annyit,hogy én is használtan vettem a Gracot,de 10hónap után el tudtam adni 50ezerért!! :-))) azért ez is jó!
4/8 millaa1 válasza:
hidd el nehéz ""könnyü"" babakocsit találni. én császáros voltam,és egy bazi nehéz felfújhatos kereküm volt. :-PPPP de amugy szerintem a gyerek súlya miatt így is ugy is nehéz.:-) a graco nem volt vészes.:-PP
5/8 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy találok babakocsit és ránézek és félek hogy túl gyenge mert vékonynak látom az egész babakocsit. [link]
2012. febr. 22. 17:12
6/8 anonim válasza:
babaholmiolcson.hu Én itt vásároltam a kocsinkat és nagyon megvoltam elégedve a termékkel és a kiszolgálással, no meg az árakkal is.
7/8 millaa1 válasza:
Szia,amit belinkeltél azt a fajtátt én mondjuk pont nem ajálom. Akinek volt az ismeröseim közül mind meg bánta. És ez a fajta bolygo kerék evvel a vázzal szerintem nem jó. De ez az én véleményem. :) ja,meg a sport részt nagyon hamar kinövi:-PP állitolag ez a fajta is jó.
8/8 millaa1 válasza:
nekem ilyen volt!!! ez kb 11-12 kg. és van hozzá minden. mózes ,hordozó, adapter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!