Családi adókedvezményes nyomtatvány III. blokkját az Oep-nek kell kitölteni, ha GYED-en vagyok vagy a munkáltatónak?
Az OEP-től kapom. Köszi a választ. Előtte a Párom cégének is ki kellene töltenie a IV. blokkot? Mert azt mondták, először a munkáltatóval kell kitöltessem, Ők majd utána. Direkt oda írtam, hogy GYED-en vagyok. Miért kell mindent így megbonyolítani? Először küldjem el az OEP-nek, majd Ők tuti visszaküldik, mert nincs rendesen kitöltve ... Ezután talán méltóztat kikölteni a Párom cége. Még egy kérdésem lenne ... Ugyanoda kell ezt is postázzam, ahova a GYED kompenzációs nyomtatványt? Mert kidobtam véletlen a borítékot. :(
Köszönöm a további segítséget!
Nálunk a sorrend az volt, hogy előbb az én munkáltatóm (tb. kifizetőhely) töltötte ki, utána küldtük a férjem munkahelyére, de nálunk a teljes családi adókedvezményt a férjem fizujából érvényesítjük.
Azt, hogy hova kell postázni, ezért nem tudom, menj fel az oep honlapjára és keress egy pici kirendeltséget, őket biztos, hogy egyből fel tudod hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!