Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Streptococcus elleni antibioti...

Streptococcus elleni antibiotikum, hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne a dolog,mert egyik barátnőm most szült, kapott antibiotikumot a szülés előtt 2 órával, babája mégis megfertőződött.A csecsemős orvosok szerint már előbb be kellett volna hogy kössék, a dokik szerint meg a bekötés után 5-10 perc és hat, viszont van rá kb 1% esély, hogy elkapja a baba és ő pont elkapta....
2012. febr. 20. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
NálunkNálunk is így történt. Ráadásul én a 36. héttől szájon át szedtem a szülés előtt, kaptam közben, a lányom a csecsemősosztályon kapott és mégis megfertőződött, ráadásul cska itthon derült ki. A háziorvos jabb antibót írt fel neki, a kiütések kezelésére pedig kétfajta ecsetelőt, amivel naponta 4-5 alkalommal le kellett kezelni.
2012. febr. 20. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocs az offért, de ez a fertözés milyen tünetekkel jár? Lehet hogy a kislányom is ezt kapta meg mikor született. Zinnat szuszpenziót kellett adni neki, mert fehérje volt a vizeletében. Ezen kívül szemcseppet kapott és pár napig olyan kis kínai szeme volt. Ezek lehettek a sztrepotól? Most várom a másodikat, ezért érdekel ennyire.
2012. febr. 20. 13:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén pontosan nem tudom mik a tünetek, csak hogy folyamatosan antibiotikumot kap a pici, mert rosszak a labor eredményei, azt mondták, hogy ha nem kezelik,akkor súlyosodhat a dolog...De azt nem említette, hogy külső tünetek lennének...
2012. febr. 20. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:
hólyagos kiütés, hőemelkedés
2012. febr. 21. 11:35
 5/5 A kérdező kommentje:
neki nem volt semmi ilyen, a véréből látták a fertőzést.
2012. febr. 21. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!