Írnátok nekem fiú neveket? B kezdőbetűs és hosszú vezetéknévhez!?
Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 11:21
2/9 anonim válasza:
Sok függ attól,hogy mivel végződik a vezetéknév, mert ugyanazzal nem kezdődhet a keresztnév(pl Bakos Sándor hülyén hangzik magánhangzó után mássalhangzóval kellene kezdődnie és fordítva(Pl:Baka Attila hülyén hangzik) én tanítónéni vagyok és tanultam nyelvészetet ezt is onnan tudom.De leírom a kedvenceimet:Balázs, Dániel, Dávid.Tetszik a Martin is ha kisfiúnk lett volna az lett volna így Hanna lett.10 hetes anyuka
3/9 anonim válasza:
Vagy mondok saját példát k-val végződik a vezetéknevünk s képzeld el ha nem Hanna hanem Anna lenne...
4/9 A kérdező kommentje:
Nem szerettem volna leírni,de talán így könnyebben tudtok segíteni Baranyi a vezetéknév!
Még nem tudom hogy fiú lesz e vagy lány ,de lány nevünk már van ,fiút még keresgélünk!!köszi a válaszokat!
2009. jún. 5. 11:40
5/9 anonim válasza:
Na akkor amit írtam mind megy hozzá, de elég lett volna csal az utolsó betű is(1. 3. válaszoló)Ja nekünk is csak lánynevünk volt, s azt mondta a férjem hogy addig ne filozofáljunk fiúnéven míg ki nem derül mi lesz.Nem engedett keresgélni, bár a 16. héttől lányt mondtak egyszer nem volt csak biztos a terhesség végéig.Szülészeten kérdeztek fiút is, Martint mondtam(de azt sem tudtam fiú vagyok e vagy lány nemtom mért nem utána kérdik...:-)
6/9 anonim válasza:
Bálint
Tamás
Norbert
Márk
Ákos
A Bálint tetszene a legjobban hozzá, szépen hangzik: Baranyi Bálint.
7/9 anonim válasza:
Ja meg első vagyok mindenképpen úgy kell összeválogatni hogy egyik részt sem lehessen kivenni belőle és heccelődni.A gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni...
8/9 anonim válasza:
Bence, Ádám, Viktor, Zsolt, Csaba, Gábor, Norbert
Ezek jutottak még eszembe.
Nálunk nagy harc volt ebből, még jó, h lányunk lett, mert apukának egyik sem tetszett, ami nekem igen!
Remélem, könnyebb dolgod lesz, mint nekem volt! :)
(Utolsó előtti voltam, ha minden igaz!)
9/9 A kérdező kommentje:
Szia nálunk is ez a probléma,volt egy név ami mind 2 nek tetszett de aztán született a családban,a páromnak tetszik az Árpád,nekem az annyira nem ,én viszont a Leventét szeretném,az meg neki nem tetszik!De vita még sosem volt belőle,legfelljebb 2 neve lesz ,ha ezt a kettőt összeraknánk akkor túl hosszú lenne!köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 5. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!