SOS! Áprilisra is jár a családi adókedvezmény?
Figyelt kérdés
Ha október 24-én szültem, és április 26-án töltötte be a magzat a 91. napot, akkor áprilisra is jár a családi adókedvezmény, vagy csak májusra?
Sürgős!
2012. febr. 18. 15:45
1/4 anonim válasza:
Áprilisra is! Nekem azt mondták, hogy attól a hónaptól, amelyikben betölti a 91. napot. De erről az orvos ad igazolást, nem? Vagy az igazolás csak terhesség idején kell? Ezt már sajna nem tudom. :S
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megvan az igazolás, csak kicsit összezavarodtunk, hogy akkor csak májustól jár-e, vagy már áprilistól is! :)
2012. febr. 18. 16:02
3/4 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy nem a szüléstől/születéstől kell visszaszámolni, hanem a kiírás dátumától?
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, köszönöm! Csak volt egy kis kavarodás, mert nem le lett adva a papír, amit az orvos kiállított, és rosszul számoltam: nekem május 5-re jött ki a 91. nap, így ugye csak májustól járt volna. Már elkezdtük kitölteni a papírokat, mikor megküldték a párom munkahelyéről az orvosi papírt, amin viszont április 26 szerepel. Ezért is kérdeztem, hogy számít-e, ha áprilisban töltöttem, mert így újra kellett írnunk a papírt, viszont hétfőn mindenképpen fel kell adnunk, mert pár hétre elutazunk, és nem lesz rá lehetőségünk.
2012. febr. 19. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!