Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekverős kérdéseket...

A gyerekverős kérdéseket szerintetek nem ugyanaz írja ki?

Figyelt kérdés

Állandóan találkozok ilyen kérdésekkel, a problémás gyerekek kategóriájában, és már furcsállom, és az az érzésem támadt hogy ugyanaz a perverz valaki írja ki ezeket. Arra kíváncsi hogy mivel, hogyan vered, piros marad e neki, stb. Igazam lehet szerintetek? És ha igen, mire jó ez neki?

Most hirtelen ezeket találtam, de régebben is volt már sok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..

2012. febr. 17. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valóban elég fura kérdések, eszembe nem jutna ilyeneket feltenni. Az elsőt, meg az utolsót biztos ugyanaz írta ki.
2012. febr. 17. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is biztos vagyok benne, hogy ugyanaz az aberrált alak írja ki ezeket. Régebben ebben és a kisgyerekes rovatokban volt sok kérdése, főleg az "elfenekelésre" kihangsúlyozva. Nem tudom ezeket miért nem törlik rögtön.
2012. febr. 17. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy a moderátornak törölni kéne magát a felhasználót, ő meg tudja nézni, milyen kérdései voltak még (elvileg) és ki tudja ezáltal deríteni, mi az érdeklődési köre....mármint a kérdéseiből kiderülhet az is, hogy pasi. Törölni kéne.
2012. febr. 17. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyébként nem biztos hogy ugyanaz írja ki..sok anyukát foglalkoztatnak ugyanazok a dolgok.
2012. febr. 17. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A régebbi kérdéseknél annyira egyforma volt a stílus és szóhasználat, hogy biztosra veszem, ugyanaz az aberrált alak írta ki őket.

Azért mondom, h aberrált, mert a legtöbb anyuka, ha a fenékrecsapásról kérdez, nem az ütés nagysága után érdeklődik, vagy hogy meddig látszott a helye, hanem hogy milyen hatással van a gyerekre, használható-e mint nevelési eszköz stb.

2012. febr. 17. 15:06
 6/8 anonim ***** válasza:
2012. febr. 17. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Erre már én is gondoltam, akartam is írni legutóbb, hogy ne válaszoljon neki senki mert tuti ezen élvezkedik! Undorító :-( Miért nem megy a neki való rovatba az ilyen???
2012. febr. 17. 18:21
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok!

Akkor ezek szerint nem csak nekem tűnt ez fel. Az elfenekelős kérdésekkel is találkoztam korábban, már akkor gyanús volt, mostanában meg inkább azok mennek, hogy mennyire látszik meg a nyoma :(

Kéne szólni a modiknak.

2012. febr. 17. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!