Ha nem használtam ki a családi adókedvezményt tavaly akkor a többit visszaigénylehetem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy lassan a csapból is hasonló kérdések folynak, de már mindenfélét olvastam. A lényeg, hogy 1.405.617 volt a szuperbruttósított bérem, és 687.500-t használtam ki a kedvezményből, 1 gyerek után.
Előre is köszi
2012. febr. 16. 08:36
1/4 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem tudok érdemben hozzászólni, de engem is érdekelne. Munkahelyemen azt mondták, hogy igénybe tudom benni majd mindet, de ha nem akkor még módosíthatunk (?) vagy visszaigényelhetünk (?). Nem igazán értettem :S
2/4 anonim válasza:
Mivel egy gyerek után egy évben 750 ezer vehető igénybe, így igen, kérheted a különbözetet a bevallással egyidejűleg.
Ha lenne fizetendőd, akkor ez csökkenti, ha nem, akkor meg ezt a különbözetet visszaigényelheted.
3/4 A kérdező kommentje:
és hol lehet visszaigényelni?
2012. febr. 18. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!