Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem használtam ki a családi...

Ha nem használtam ki a családi adókedvezményt tavaly akkor a többit visszaigénylehetem?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy lassan a csapból is hasonló kérdések folynak, de már mindenfélét olvastam. A lényeg, hogy 1.405.617 volt a szuperbruttósított bérem, és 687.500-t használtam ki a kedvezményből, 1 gyerek után.

Előre is köszi

2012. febr. 16. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nem tudok érdemben hozzászólni, de engem is érdekelne. Munkahelyemen azt mondták, hogy igénybe tudom benni majd mindet, de ha nem akkor még módosíthatunk (?) vagy visszaigényelhetünk (?). Nem igazán értettem :S
2012. febr. 16. 09:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Mivel egy gyerek után egy évben 750 ezer vehető igénybe, így igen, kérheted a különbözetet a bevallással egyidejűleg.

Ha lenne fizetendőd, akkor ez csökkenti, ha nem, akkor meg ezt a különbözetet visszaigényelheted.

2012. febr. 16. 09:16
 3/4 A kérdező kommentje:
és hol lehet visszaigényelni?
2012. febr. 18. 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:
A bevalláson.
2012. febr. 19. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!