Reméljük, hogy nemsokára majd hárman leszünk, s most van pénzünk, hogy kicseréljük a hűtőt! Tapasztalatok?
Lehet, nem pont ide illik a kérdés, de itt mindig segítetek nekem!
Kettőt néztünk ki, de nem tudunk választani. A kettő között annyi a különbség, hogy az egyiknek nem rácsos a polca, hanem üveglapok vannak benne. Kicsit félek tőle. Nem pattanik meg könnyen, vagy ne adj isten törik el hamar? Félre nem értsétek, nem úgy vágom be a dolgokat, de nagyobb súlytól nem lesz baja?
Köszönöm előre is!
Óóóó ... :) ... nagyon szépen köszönöm! Innentől kezdve, akkor asszem tudom, hogy melyiket szeretném jobban! :)
Puszi érte! :)
Nekünk üveglapos van, már megvan 5 éve és még semmi baja :) Szerintem szebb is, vagyis én már ezt megszoktam.
Különben tényleg nem tudom, miért ide írtad a kérdést, amikor gyerekekhez, babákhoz az ég világon semmi köze nincs. Azt hittem, azért ide írtad, mert azt akarod kérdezni, hogy a baba miatt milyen méretű legyen a hűtő, mekkora fagyasztó, vagy ilyesmi, de ennek aztán semmi köze hozzá.
Jah, csak azért ide írtam, mert gondoltam itt már ki kisebb, ki nagyobb háztartást vezet, s tudtok nekem tanácsot adni ezzel kapcsolatban!
A méretet viszonylag hamar el lehet dönteni :) az nem okozott problémát! :):):):):)
...
Mégegyszer köszönöm a tapasztalataitokat!
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!