Volt már olyan, hogy nap közben véletlen belenéztél a tükörbe és "megijedtél" attól amit láttál? :-)
Ne értsetek félre, nem hagyom el magam, itthon is normális ruhában vagyok, reggel rendbe teszem magam, a hajam is megcsinálom.De aztán kezdődik a takarítás,főzés, teregetés,játszás, stb, és akkor már nem nézegetem magam.
Múltkor úgy jártam, hogy bekaptam egy falat kakaóscsigát, aztán tettem tovább a dolgom, fiam persze előszeretettel csimpaszkodik amikor lehet, meg szeret "lebirkózni"(15 hónapos)és mikor véletlen elmentem a tükör előtt akkor jót röhögtem magamon, mert tök csokis volt a szám széle, a hajam meg úgy nézett ki, mintha most köpött volna ki egy tornádó...:D
Meg is állapítottam, hogy milyen jó, hogy nem akkor jött a postás:)
Én is normális ruhában vagyok, de állandóan belémkennek valamit: vagy kaját, vagy taknyot, vagy kibukja/kiköpi a tápit a pici, hiába van rajtam rendes ruha, ha le se tagadhatom, hogy anya vagyok
1 és 3 évesek
:-)
Még augusztus végén,szeptember elején lehetett-nem emlékszem pontosan,de a lényeg,hogy jött hozzánk egy illető- postás ismerős- és amikor meglátott,csak nevetve jegyezte meg,hogy bizony le sem tagadhatnám,hogy az én lányom! A 2 évesemmel mind a ketten lekváros kenyeret ettünk előtte pár perccel... :-D
Kicsit pironkodva jegyzem meg: van ez így!
Üdv:3 lányos.
ez a lekváros kenyeres nagyon jó:))
ja és én sem tudom elkerülni, hogy taknyos legyen a ruhám, mikor fiam taknyos..:S
:D na ilyenekre gondoltam, akkor nem vagyok egyedül:)
Már csak a postásokra lennék kíváncsi, hány ilyen sztorit tudnának mesélni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!