Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen rosszindulatú?

Miért vagyok ilyen rosszindulatú?

Figyelt kérdés
Aki terhes szeretne lenni, de ahelyett, hogy tesztelne inkább itt kérdezősködik, hogy késik 1-2 napja, vagy nem késik de fáj a mellem, azoknak magamba azt kívánom, hogy ne legyen terhes.
2012. jan. 31. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudhatod.....de tényleg ronda dolog. Vagy te is gyereket akarsz de nem jön, és irigységről van szó, vagy csak szimplán idegesít a sok ideíró tesztelés helyett kérdezősködő. Oké, nem épp eszes dolog leírni két tünetet és "terhes vagyok?" kérdéssel idejönni a gyógyszertár helyett, de azért valóban rosszindulatú dolog azt kívánni, hogy akkor ne is legyen az.
2012. jan. 31. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Mivel ez egy kérdezgetős oldal, ezért engem nem zavar, ha valaki kérdez. Még ha számomra furcsa vagy hülye is a kérdés.

A rosszindulat sajnos egy egyszerű emberi tulajdonság. Irigységből vagy mert azt hiszed te magad okosabb vagy másoknál.

Ha viszont belegondolsz, akkor remélem rájössz, hogy ez az egyik legbutább és legkevésbé célravezetőbb tulajdonság, mert ettől senkinek nem lesz jobb, nem fognak eltűnnie a számodra hülye kérdések, nem oldja meg senkinek a problémáját.

2012. jan. 31. 14:31
 3/6 A kérdező kommentje:
nem vagyok rájuk irigy, meg le nem is írom nekik általában nem is válaszolok, tudom, hogy nagyon csúnya ilyet kívánni valakinek és nem is érte, hogy miért gondolok ilyenekre
2012. jan. 31. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:

az a helyzet kérdező, hogy ez visszaüthet előbb utóbb. Ne kívánj rosszat másnak, mert te kapod meg a végén.

hogy miért vagy ilyen? vagy alapból ilyen a természeted, és akkor nem szeretnék veled összefutni, vagy nem vagy nagyon boldog és emiatt nem szeretnéd, ha más is boldog lenne. Ezen lehet változtatni.

2012. jan. 31. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:

nem lehet, hogy egyszeruen tul sok ilyen kerdest olvastal es csomorod lett?

vagy ilyesmi :)

amugy biztos vagyok benne, hogy nem gondolod komolyan, hogy ne legyen terhes.

2012. jan. 31. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ilyeneknek én is azt kívánom, hogy ne legyenek terhesek, de nem rosszindulatból, hanem mert előre sajnálom a gyereküket, hogy az anyjuknak ennyi esze van :)
2012. febr. 2. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!