Miért vagyok ilyen rosszindulatú?
Mivel ez egy kérdezgetős oldal, ezért engem nem zavar, ha valaki kérdez. Még ha számomra furcsa vagy hülye is a kérdés.
A rosszindulat sajnos egy egyszerű emberi tulajdonság. Irigységből vagy mert azt hiszed te magad okosabb vagy másoknál.
Ha viszont belegondolsz, akkor remélem rájössz, hogy ez az egyik legbutább és legkevésbé célravezetőbb tulajdonság, mert ettől senkinek nem lesz jobb, nem fognak eltűnnie a számodra hülye kérdések, nem oldja meg senkinek a problémáját.
az a helyzet kérdező, hogy ez visszaüthet előbb utóbb. Ne kívánj rosszat másnak, mert te kapod meg a végén.
hogy miért vagy ilyen? vagy alapból ilyen a természeted, és akkor nem szeretnék veled összefutni, vagy nem vagy nagyon boldog és emiatt nem szeretnéd, ha más is boldog lenne. Ezen lehet változtatni.
nem lehet, hogy egyszeruen tul sok ilyen kerdest olvastal es csomorod lett?
vagy ilyesmi :)
amugy biztos vagyok benne, hogy nem gondolod komolyan, hogy ne legyen terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!