Hogyha valaki teherbe esik akkor elvileg semmiféle váladék nem hagyja el a vaginát nem?
De, mindössze csak a menstruációja nem jön meg. Illetve extrém, ritka esetekben még enyhe formában az is megjöhet, akár még a szülés előtti hónapokban is...
23/F
Mi köze a hüvelyváladéknak a terhességhez? Ha terhes leszel, nem tesznek be egy dugót a hüvelybemenethez, hogy most aztán semmi sehová:)
A nyákdugó lezárja a méhnyakat, de ettől még a hüvelyváladék jön megy:)
Teljesen változó,hogy kinek lesz folyása és kinek nem.
A 16-20. héttől szokott bővebb folyás lenni,ami egészen a terhesség végéig kitart.
Nekem ovu utántól azonnal nagyon erős vizes folyásom volt, mintha bepisiltem volna:) azóta is tart.
34.hetes
Nekem az a terhesség első heteiben nem volt semmi, szó szerint száraz volt a betét, bugyi.
Aztán újból lett, és most már a tisztasági betét is átázik, néha úgy érzem, hogy folyik, mintha menstruálnék.
Most vagyok 20 hetes.
Ez mind természetes, akkor kell orvoshoz rohanni, ha büdös, vagy véres, vagy mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!