Ajánlanál zenét?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kislányom fotózáson volt, és néhány fotóból videót szeretnék készíteni. Semmi ötletem nincs, hogy milyen zene legyen... Kicsit pörgősebb, vidámabb zenét szeretnék! Ajánljatok valami jót! Köszönöm előre is! :)
2012. jan. 28. 11:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nagyon édes a kislánykád!

Az a kedvencem, ahol angyalszárnyakkal, törökülésben ül:)))

http://www.youtube.com/watch?v=vthHKpBp1Wk&feature=related

Ez a videó, ahol a Judit és a Zenemanók énekelnek:)

2012. jan. 28. 17:39
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Megnéztem én is a videód. Édes a kisfiad! :) Nekem a sörös flakkonos kép tetszett a legjobban! :D Igazi pasi! :D :D :D

2012. jan. 28. 19:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem volt már benne sör, mielőtt valaki megkövezne, és nem beállított kép, nem én adtam a kezébe:)

Igazi nagyfiú már, nem sokára készíthetem a 4 éves videót :)

2012. jan. 28. 21:32
 14/14 A kérdező kommentje:

:D Ha jól láttam a 2 éves videójában is sörös flakonnal pózol! :D :D :D Amúgy nekem eszembe sem jutott, hogy sör lenne benne...

De minden kis pasinak kell ilyen sörös kép! Tesómnak is van, igaz az üveges. Tesóm 29 éves, jó régi kép már! :)

2012. jan. 29. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!