GYED kérdés? Ami RTL klub, a házan kívüli, el magyarázna valaki mert nem láttam?
Itt megnézheted az adást:
Lényeg annyi, hogy aki br. 140 felett keresett, az jól jár majdnem 10ezerrel, aki alatta, az pedig -10ezret kap a februári utalásnál/kifizetésnél. Független, hogy MÁK fizeti vagy munkáltató(kifizetőhely).
Elméletileg a kormány majd összeül tanácskozni a GYED kompenzálásáról, de ebből lófax se lesz.
Tehát, ha eddig 90 ezret kaptál havonta, akkor most 80 ezer körül fogsz kapni.
Ha szerencsés vagy és a "gazdag" körben vagy, akkor pedig 90ezer helyett 100ezret fogsz "hazavinni".
Ja, a kompenzációt pedig csak akkor veheted igénybe - ha lesz, de nem lesz -, ha 2011. december 31-én és 2012. január 1-én is ugyan azt a juttatást kaptad. Tehát pl. TGYÁS-t kapták dec 31-én és január 1-én is még. Ugyan ez GYED-re vonatkozóan.
Akik idén szülnek, azoknak a kompenzálás nem lehetséges, ugyanígy a 3 gyerekes vagy több gyermekes családoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!